Acoustic Bloggers 3 – pentru Stefanut

Acum mai bine de un an, lua nastere proiectul Acoustic Bloggers, o idee indrazneata de-a lui nea Make (Marius Matache) de a aduna pe aceeasi scena bloggeri talentati pentru un scop nobil.

Pe 13 aprilie 2011 am cantat in cadrul primului concert Acoustic Bloggers pentru Marian Teofan. El avea atunci nevoie de bani pentru un transplant de celule stem hematopoietice. Marian a ajuns in stranatate la tratament, insa din pacate, ultima stire de-acolo n-a fost deloc una buna.

Miercuri, 25 aprilie 2012, de la ora 20:30, in Joy Pub (Str. George Enescu Nr.25) cantam din nou, dar de data asta pentru Stefanut. Stefan Vasile Radulescu are 6 ani si a avut nesansa de a se naste cu probleme grave de sanatate (sufera de asa-numitul “sindrom plurimalformativ”povestea lui aici).

Speram ca Stefanut sa-si depaseasca treptat aceste probleme si sa fie si el un copil normal. In momentul de fata, prioritara este achitarea aparatelor auditive, care costa 4000 de lei si care sunt acoperite doar pe jumatate de CASJ Brasov.

Asadar, prin intermediul Acoustic Bloggers vom incerca sa adunam o suma cat mai mare pentru a acoperi acesti bani. Concertul nu va fi cu bilet de intrare, dar toti cei care vor fi prezenti sunt invitati sa doneze, dupa posibilitatile fiecaruia.

Va vor incanta cu melodii mai mult sau mai putin cunoscute, in varianta acustica urmatorii: Marius Matache, Radu Tudoroiu, Puiu Cretu, Vlad Dulea, Augustina Vasile, Chinezu & Dan byron, Oana Bratila, Andra Zaharia, The Runaways (Anca Duma, Ionut Tecuceanu si Stefan Oprita), Daniela Stefan, Toma Nicolau & Oana Brutaru, Dan Pandrea si subsemnatul.

Eu am pregatit o piesa mai putin cunoscuta decat cea de data trecuta, dar pe care eu personal am ascultat-o de multe ori live si mi-a placut foarte mult. Nu va spun despre ce e vorba, ca sa nu va stric surpriza. Sunt convins ca si ceilalti colegi de scena v-au pregatit multe surprize, asa ca va asteptam cu drag.

Asadar, recapitulare: Acoustic Bloggers #3 – miercuri 25 aprilie 2012, ora 20:30 – Joy Pub, Bucuresti – pentru Stefanut.

Daca nu puteti ajunge la concert, dar vreti sa-l ajuti pe Stefanut, puteti dona bani prin asociatia “Stefan V. Radulescu” in urmatoarele conturi:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.