Concert #AcousticBloggers pentru Marian Teofan

Astazi am concert… dar nu la karaoke in Open Pub cum erati obisnuiti in fiecare miercuri, ci de data asta pe bune.

Este vorba de un concert caritabil, in cadrul caruia vor canta o mana de bloggeri, unul mai talentat ca altul, acompaniati acustic de Marius Matache si Vlad Dulea.

Vom canta pentru Marian Teofan, un copil care va implini duminica 1 an si care a trecut deja prin incercari mult mai grele decat au trecut multi altii intr-o viata. La varsta de o luna, Marian a fost diagnosticat cu Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala cu celule precursoare B, iar singura lui sansa de supravietuire este un transplant de celule stem hematopoietice.

Pentru acest transplant, Marian are nevoie de 140.000 de euro din care s-au strans momentan foarte putini. Toate fondurile stranse in urma acestui concert vor merge catre Marian, pentru ca acesta sa aiba o noua sansa de a supravietui. Mai multe detalii pe bebemarian.wordpress.com

Intrarea nu va fi conditionata de un bilet, fiecare putand dona orice suma poate/vrea pentru Marian, in urnele special amenajate. Ca si la alte concerte caritabile, Make o sa ofere primilor 20 de oameni care doneaza minim 50 RON cate un cadou din partea ForeverFolk.ro (CD-uri, tricouri, sticle de vin.. etc.).

Concertul #AcousticBloggers va avea loc miercuri, 13 aprilie 2011, de la ora 20:00, in Clubul A’live (Str. George Enescu nr. 25, langa magazinul EVA.. Rezervari se pot face la 0756.094.914.

Asa ca daca sunteti curiosi sa vedeti cum suna bloggeri acustic, sunteti invitati la concert (promit sa nu ma fac de ras )

Daca nu puteti ajunge la concert, dar doriti sa il ajutati pe Marian Teofan cu o donatie, o puteti face in contul urmator:

Banca: BRD Iasi – Agentia Poitiers

IBAN: RO53 BRDE 240SV 65357502400 – RON

Titular: Grierosu Vasile

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.