Acoustic Bloggers, un vis implinit

Acum o saptamana am mai taiat un lucru de pe “bucket list”-ul meu. Am cantat pentru prima data live pe scena. S-a intamplat in A’Live Club&Pub, la Acoustic Bloggers, un eveniment caritabil pentri Marian Teofan.

A fost un concert inedit in care multi dintre cei prezenti, au fost, ca si mine, pentru prima data pe o scena. Responsabili pentru acest lucru au fost Marius Matache si Vlad Dulea care au adunat o mana de bloggeri pentru un eveniment de suflet.

Bloggerii care au urcat pe scena din A’live sunt: Augustina Vasile, Alex, Raluca Covaci, Mircea Mester, Iosif, AG Weinberger, Anca Duma, Maria Stefan, Andra Zaharia, Alin Pandaru (Pandutzu), Robert Antonescu, Alex Tunaru, Chinezu si DreamTeamRo, Ancuta Onofrei si Toma Nicolau, acompaniati de Vlad Dulea, Marius Matache si Folk Band Imperfect.

Prestatia mea o puteti urmari in clipul de mai jos:

Mai multe poze gasiti pe contul meu de Facebook, iar pareri si impresii la

Dincolo de pretatia noastra muzicala si de munca (deloc usoara) depusa pentru realizarea acestui concert, trebuie sa ramana in minte scopul principal al evenimentului: strangerea de bani pentru operatia lui Marian Teofan (bebemarian.wordpress.com)

Imi doresc ca acest copil sa poata taia si el de pe “bucket-list”-ul sau cat mai multe lucruri.

P.S. Pentru ca #AcousticBloggers este o poveste fara sfarsit, proiectul continua, iar miercuri, 27 aprilie 2011, aveti ocazia sa vedeti din nou o parte din “bloggerii acustici” intr-un concert la Casa de Cultura a Studentilor.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.