Karaoke Night in Midnight Club

Aseara eu am cantat la Acoustic Bloggers 3, iar in seara asta va invit sa cantati si voi, la karaoke, in Midnight Club Lounge din Bucuresti.

Dupa experienta de anul trecut din Open Pub ca MC de karaoke, iata ca ma intorc din nou la pupitru, pentru o seara speciala de 26 aprilie 2012.

Se lasa cu premii de la Blavod, cu oferte la bautura (3+1 gratis) si voie buna. Vom avea un concurs special de karaoke, asa ca vino cu echipa ta, ca sa castigi premiile puse la bataie.

Va astept in seara asta, incepand cu ora 20:30, in Midnight Club Lounge ( Drumul Taberei Nr 115. ( In spatele strandului Moghiorosh, la baza dealului).

Event-ul de pe facebook il gasiti aici, iar mai multe detalii despre evenimentele Midnight Club Lounge gasiti pe pagina lor de facebook sau pe midnightclub.ro

Rezervari : 0745 349 560 / 0744 486 738

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Heey :)
    Am fost ieri pe la Midnight Club si am vazut reclama cu hosted by pandutzu ;)) nu credeam k inca mai activezi cu blogu’ , foarte tare :P Al meu e forgotten / re-edited & shit.
    Nuj dk iti mai amintesti de mine, n-am mai vb de un caaar de vreme, cred ca ti-ai schimbat si adresa de mail de atunci,lolz.
    Keep up, keep up! :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.