iParty 4S

Sunt petreceri cu bloggeri care trec.. si petreceri care raman. Ei bine.. petrecerea de lansare a noului iPhone 4S in Romania, organizata de Manafu, prin Vodafone se incadreaza in categoria celor care raman.

Primul party cu bloggeri care m-a “marcat” a avut loc acum 3 ani si s-a numit simplu: “Blog & Roll 2”. Atunci mi-am facut vocea auzita si-atunci intalneam pentru prima data oameni cu care acum sunt prieten.

Cel de-al doilea party “to remember” a fost prima editie de #BeerTweetMeet, de acum doi ani, iar cei care au fost acolo.. pot sa confirme ca a fost LE-GEN-DAR.

Al treilea party cu onlineri care mi-a ramas in minte a fost Feel the Beat J&B Party (nu, nu ala de ziua mea, ci primul). A fost o atmosfera incredibila, iar amestecul de whiskey si muzica irlandeza a fost pur si simplu perfect.

iPhone 4S a fost lansat oficial si in Romania

Ultimul party de legenda... a avut loc aseara si l-am denumit, cronologic, iParty 4S.

Pe langa faptul ca am ajuns din greseala la lansarea noului iPhone 4S in Plazza Romania (mailul cu invitatia de la Manafu aparent s-a pierdut pe drum… se intampla), m-am trezit si ca aveam pe mine un tricou cu Vodafone de la Webstock (v-am zis ca imi plac). Gurile rele ziceau ca am venit intentionat asa.. dar jur ca a fost o intamplare :)).

Sincer nu eram foarte interesat de lansare (eu m-am jucat deja un pic cu un iPhone 4S in recenta vizita in Paris), dar daca tot eram prin zona (am facut revizia Fordutzei) am zis sa dau si eu cu subsemnatul.

Pandutzu si cu toba mare

Dupa lansarea propriu-zisa, ne-am mutat cu mic cu mare in The Floor, acolo unde s-a facut un super show la karaoke (mai tare decat la petrecerea Webstock).

Am cantat si eu un pic (evident).. “m-am prostit” un pic cu tobele si-am trollat alaturi de ceilalti diverse melodii. Si cum la petrecere au fost foarte multi onlineri… totul e pe youtube acum :)).


A iesit mai bine decat ma asteptam :D

Mai multe poze de la iParty gasiti la Manafu, care incepe mai nou sa se specializeze pe party-uri cu bloggeri, nu numai pe evenimente dedicate industriei de online.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.