Destinatie: Paris – concert Red Hot Chili Peppers

Iata ca soarta ma duce din nou la Paris, la mai putin de un an de la prima vizita in capitala Frantei.

Ca si atunci, scriu acest articol din sala de asteptare a Aeroportului International Aurel Vlaicu, unde astept imbarcarea spre Beauvais.

Daca anul trecut scopul vizitei il reprezenta un cadou surpriza pentru o persoana speciala, vizita de acum are ca punct principal de atractie concertul Red Hot Chili Peppers de la Bercy.

Trebuie sa-i multumesc Madalinei pentru pont si Cerizei ca ma insoteste. O sa ma mai intalnesc acolo si cu frati-miu si cu Catha, dar si cu o gasca mare  de prieteni care se afla deja la Paris (David, Tina, Mada, Ioana, Emilia & more).

Asa cum ziceam si anul trecut, am inceput sa tai lucruri de pe “bucket list”, iar ultimul an s-a dovedit a fi unul foarte prosper din acest punct de vedere. Dar despre asta mai vorbim la finalul anului… ca inca nu s-a terminat si chiar daca momentan nu mai am nimic planuit “de taiat de pe lista” am invatat ca unele lucruri se intampla atunci cand te astepti mai putin.

Ne revedem duminica, atunci cand voi veni direct de la aeroport la #bwinDerby.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.