Cum fu la #BeerTweetMeet

Nici nu stiu cum sa incep articolul asta asa ca o sa sar peste introducere. Aseara a fost cea mai tare petrecere cu oameni din online la care am fost eu prezent. Petrecerea a inceput in Downstairs pe la ora 20:00 dar eu am ajuns pe la 22:00, pentru ca am mai avut de lucru. Am ajuns in timpul unei hore si m-am bagat si eu.. bineinteles. Cu ocazia asta i-am salutat si pe cei de pe margine cu care ma cunosteam :D .

Imediat dupa a inceput si concursul de karaoke la care m-am inscris si eu bineinteles. A fost un fel de Twitt and Roll, adica editia de Twitter a Blog & Roll. Am cantat, am dansat, am baut bere si ne-am distrat la cote maxime. Atmosfera era incendiara si cred ca toata lumea era fleasca :)) Ce e misto la intalnirile astea e ca stii aproape pe toata lumea (sau macar pe cei pe care ii urmaresti) si poti sa socializezi destul de bine si cu restul :D. Abia astept urmatoarea editie de #BeerTweetMeet . Pana atunci sa ne delectam cu niste filmulete facute de cei de la iConcert.ro

Aici cant si eu :))

si un mic show al lui @jointuletz

Poze  gasiti aici

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMaxima zilei
Next articleLa multi ani mama !!

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.