Feel the Beat alaturi de bloggeri, J&B si Manly.ro

Vineri seara cred ca am fost cel mai trist invitat de la petrecerea organizata de Manly.ro si J&B. Am facut marea greseala de a merge cu masina, la un eveniment care presupunea whisky la discretie. Ce-a mai indulcit tristetea mea a fost muzica live irlandeza a celor de la The Old Crew.

Toata crema blogosferei, adica noul val de bloggeri din Romania (A-list bloggerii nu intra la crema.. ei sunt deja cireasa), a fost prezenta in The Gin Factory, un irish pub aflat inca in sarbatoare dupa petrecerea de St.Patrik’s Day.

Chiar daca n-am putut sa beau la petrecere, am avut ocazia sa fac asta dupa ce am ajuns acasa… pentru ca am castigat la tombola una din cele 5 sticle de J&B puse in joc.

Ce s-a intamplat vineri n-a fost decat incalzirea pentru petrecerea J&B Feel The Beat din Bucuresti, de pe 8 aprilie. BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale si nu numai sunt doar cateva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Poti sa castigi si tu invitatii la petrecere, de pe feelthebeat.ro sau urmarind pagina de Facebook a evenimentului.

Un lucru e sigur… data viitoare vin fara masina!

Interviuri de la petrecere gasiti la Auras, un foto-reportaj gasiti la Bunescu, iar Tunaru scrie despre un eveniment pe care nu si-l mai aminteste.

In plus, puteti sa ascultati muzica de la the Old Crew printre “sughiturile” Augustinei care spre deosebire de mine, a baut, iar poze gasiti pe Manly.ro si pe pagina de Facebook Manly.ro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.