Roxana canta culori

Pe Rox am cunoscut-o acum doi ani la primul #BeerTweetMeet. Atunci, in cadrul probei de karaoke, i-am remarcat pentru prima data vocea si m-am gandit ca poate intr-o zi o s-o vad si pe scena.

De-atunci s-au intamplat multe si am mai ascultat-o pe Rox si cu alte ocazii la karaoke si, sincer, mi-as fi dorit s-o vad si in cadrul proiectului Acoustic Bloggers. Asta nu s-a intamplat insa pana acum, dar timpul nu este pierdut.

De ceva timp, Rox colaboreaza cu Andrei Hategan (The Amsterdams) in proiectul muzical We Singing Colors. Desi initial a pornit ca un proiect solo al lui Andrei, de-o luna incoace i s-a alaturat si Roxana Niculae.

Proiectul si-a propus sa experimenteze cat mai multe sunete, de la ciocanitul intr-o scandura de pat la jucarii chinezesti.

Au avut deja un concert in Control si imi pare rau ca n-am putut sa ajung, astfel ca am ratat primul concert al lui Rox.

Din fericire, We Singing Colors canta astazi, de la ora 22:00, in Londophone Pub (str. Zalomit 2, langa Cismigiu, vis-a-vis de Mc Donald’s). Intrarea este 10 lei, iar primii 10 fani primesc o bere URSUS din partea casei.

Daca nu puteti ajunge astazi, mai aveti o sansa sa-i vedeti maine, pentru ca We Singing Colors vor canta si in cadrul festivalului Femei pe Matasari, care are loc in perioada 17-19 iunie 2011, pe Strada Matasari din Bucuresti.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.