#BeerTweetMeet 6

Acum doi ani avea loc prima editie de #BeerTweetMeet. De-atunci si pana acum au mai avut loc inca patru edititii, una mai reusita ca cealalta. N-am ratata niciuna pana acum si cu siguranta n-o s-o ratez nici pe urmatoarea.

Joi, 21 iulie 2011, de la ora 19:30, ne adunam din nou la bere, in Coyote Cafe din Bucuresti. Berea va fi gratis, din partea Ursus, sponsorul tuturor editiilor de pana acum.

Confirma participarea pe: Twitter, Facebook, Foursquare sau la beertweetmeet@gmail.com. Acesta petrecere se adreseaza doar utilizatorilor activi de twitter, care au implinit varsta de 18 ani.

Cam asa a fost la prima editie (click)

In cadrul #BeerTweetMeet -ului de joi se va da startul inscrierilor in Padurea Social Media (sau padurea oamenilor din online).  Cei care vin la bar cu minim 3 sticle goale (golite in cadrul evenimentului, evident ), se pot inscrie (cu nume si link) pe lista oamenilor cu un copacel in Padurea Social Media PFB.

Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii! Afla mai multe despre alcool si ai grija sa nu fii foarte mahmur.info a doua zi dimineata!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleI did it
Next articleSchimbarea la tema

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.