I have a dream: a Coldplay concert

Coldplay este una din cele mai de succes trupe din ultimii ani si care cu singuranta va ramane in istorie alaturi de numele mari din anii 60-70-80. Se numara printre formatiile mele preferate si ascult orice melodie de-a lor, fara sa ma plictiseasca. De cand am ascultat prima melodie live a lor mi-am dorit sa merg si eu la un concert de-al lor. Si pentru ca sunt destul de slabe sansele sa ajunga in Romania, anul acesta mi-am propus sa ma duc eu dupa ei… tocmai la Londra, pe 18 septembrie. Initial am vrut sa merg in Manchester, pe 13 septembrie, ca sa vizitez si Old Trafford, dar era mult mai complicat. Am gasit o oferta la Infinity Travel cu 660 de euro (cu tot cu taxe de aeroport) – 3 nopti in Londra la hotel de 3 stele + mic-dejun, bilet de avion dus-intors, transfer de la aeroport la hotel sau 600 de euro (cu tot cu taxe de aeroport) – 2 nopti + ce-am scris mai sus. Problema mea acum este ca tariful e valabil pentru o camera double.. si daca ma duc singur, mai trebuie sa platesc in plus 110 euro (3 zile) sau 85 euro (2 zile) suplimentul de single. Asa ca imi caut partener/partenera pentru acest concert :p .

Multi mi-au zis ca e prea mult, ca nu se merita, ca de banii aia as sta 2 saptamani in Grecia/Turcia etc sau o saptamana in Tunisia, sau as putea sa fac altceva cu acei bani. Totusi nu m-am lasat descurajat de ei, pentru ca prin aceasta “excursie” mi-as indeplinii doua dorinte de-odata: as merge pentru prima data cu avionul si as merge la un concert Coldplay. Si daca nu imi gasesc pana pe 10 iunie un partener/ o partenera pentru concert, o sa ma duc pana la urma singur. Asa ca daca esti si tu la fel de “nebun” ca mine si vrei sa mergi la concert, lasa un comment aici.

Colplay – Fix You (live at O2 Arena in London, 16.12.2008)

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMi-e dor…
Next articleCome this way

Related articles

11 Comments

  1. […] O sa stau acolo patru zile si patru nopti (de pe 7 iulie pana pe 10 iulie) alaturi de peste 100.000 de oameni (dintre care 90.000 in camping, la fel ca mine). Vor fi patru zile pline de muzica, in care voi avea ocazia de a-i vedea in premiera pe The Black Eyed Peas, The Script, Weezer, My Chemical Romance, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Bruno Mars, Hurts, Slash, Beyonce si nu in ultimul rand Coldplay (reusesc astfel sa-mi indeplinesc visul de acum doi ani). […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.