60 de minute cu Coldplay

Pe postul american de televiziune CBS e o emisiune care se numeste 60 minutes. In luna februarie a acestui an, au fost invitati cei de la Coldplay, care au povestit despre inceputurile trupei si despre cum au ajuns sa aiba succes. Aceasta editie se va relua in data de 16 august, iar cei care au ratat-o o pot viziona. Pentru ca noi nu prindem CBS, am gasit pe coldplay.com, acest clip in care este prezentat interviul. Are cateva replici savuroase si merita vazut pana la capat. Vizionare placuta !!

Zilele trecute, de fapt mai bine zis noptile trecute, am avut un vis cum ca eram la un concert Coldplay, in primul rand, si vorbeam cu Chris Martin. Cand m-am trezit, imi parea asa rau ca n-a durat mai mult visul. Am aflat din reportajul de mai sus ca zvonurile care spuneau ca Viva la Vida e ultimul lor album sunt neadevarate si acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

Ei lucreaza deja la un nou album si astfel sunt convins ca vor mai urma turnee si ca voi ajunge cu siguranta la un concert de-al lor. Data viitoare o sa-mi cumpar bilete din timp si n-o sa-i mai ratez. Daca ar veni in Romania ar fi deja ireal… dar nu se stie niciodata… Viva Coldplay !!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.