refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Se spune ca daca iti doresti cu adevarat un lucru, mai devreme sau mai tarziu acel lucru se va intampla. Acum vreo 7 ani spuneam intr-un articol ca imi doresc extrem de mult sa merg la un concert Coldplay!

Iata-ma acum, la ora la care scriu acest articol cu patru concerte Coldplay bifate pana acum. A inceput cu un festival foarte fain in 2011 (remember Oxegen), a continuat cu o experienta magica la Royal Albert Hall in 2014 si s-a continuat cu DOUA concerte absolut dementiale in Barcelona.

Coldplay @ Barcelona-14

Iar ca bonus, joi seara am avut ocazia sa ii si fotografiez din photo-pit.

Stiu ca multi dintre voi ma vor considera norocos, insa tot ce pot sa spun este ca norocul ti-l mai faci si singur si ca in viata trebuie sa te folosesti de toate cunostintele pe care le ai si sa faci legaturile necesare astfel incat visele tale sa devina realitate.

Coldplay @ Barcelona-10

Eu am “profitat” de faptul ca am avut o relatie foarte buna cu cei de la casa de discuri Roton, cei care printre altele reprezinta si Warner Music in Romania, casa de discuri a celor de la Coldplay, asa ca am zis sa arunc o intrebare.

I-am rugat sa vorbeasca cu managementul trupei, astfel incat sa-mi permita accesul in photo-pit in seara evenimentului. A fost cam long shot, insa din fericire lucrurile s-au legat, si pe 26 mai 2016, la ora 20:30 eram deja in photo-pit asteptand formatia mea preferata sa urce pe scena.

Coldplay @ Barcelona-17

Au fost cele mai scurte 15 minute din viata mea si mi-as fi dorit sa stau cat mai mult acolo, atat pentru a fotografia concertul, cat si pentru a ma bucura de show chiar din buza scenei.

E greu de descris in cuvinte aceasta experienta, asa ca sper ca macar aceste fotografii ( P.S. asa lumina buna de fotografiat n-am mai avut de mult) sa exprime o parte din cum m-am simtit.

Coldplay @ Barcelona-9

In episodul 16 din vlogul meu zilnic (#PanDaily), am reusit sa surprind si video aceasta experienta.

Mai pe larg am povestit in articolul de pe Urban.ro, acolo unde am facut o recenzie deloc obiectiva.

 

Tot ce pot sa va spun acum, pe final de articol este ca trebuie sa credeti in visele voastre si sa nu renuntati la ele. De asemenea, e important sa luptati pentru ele, iar mai devreme sau mai tarziu, ele se vor implini…

Don’t ever give up…

2 Comments

  1. Stii, pentru un fotograf aspirant, ceea ce povestesti tu aici este ceea ce viseaza zilnic. Din pacate accesul in photo-pit nu se face decat prin pile si relatii. Mi-as fi dorit si eu sa ajung la si langa formatii de suflet. Exceptionale pozele tale!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.