Daca Robbie Williams nu e, macar JK as Robbie Williams sa fie

In ultimii trei-patru ani am tot fost la concerte. Mai mici, mai mari, mai numeroase, mai restranse.. dar pana acum n-am fost la niciun concert de-al unei formatii preferate. Desigur.. nu pot sa zic ca formatiile la ale caror concerte am fost nu imi plac.. doar ca nu sunt mare fan, si aici ma refer bineinteles la trupele din afara. Imi doresc de foarte mult timp sa ajung la un concert Coldplay si la un concert Robbie Williams. Pe lista ar mai fi si 30 seconds to mars, Red Hot Chili Peppers, Green Day si Justin Timberlake.

Din pacate, pana acum niciuna din aceste formatii/interpreti n-au cantat in Romania. In schimb, au venit trupe tribute. Anul trecut am fost in Silver Church la Coldplace, si astfel am avut ocazia sa simt un pic din atmosfera unui concert Coldplay.

Vezi mai multe poze de la concertul Coldplace, pe iConcert.ro


Aseara a venit randul lui Robbie Williams
, reprezentat, tot in Silver Church, de JK as Robbie Williams. Pe langa faptul ca tipul arata aproape identic cu Robbie, mai si canta foarte bine. Am cantat pana am ragusit toate piesele interpretate de JK, iar dupa concert ma intrebau unii daca nu cumva fac parte din staff-ul tehnic.. ca prea puneam pasiune… . A fost o experienta interesanta, dar, la fel ca si la Coldplace, a fost doar o mica parte din atmosfera unui concert Robbie Williams sau Coldplay.

Din pacate (sau din fericire pentru unii), Robbie a revenit in Take That, iar anul acesta va sustine concerte doar alaturi de fostii si actualii sai colegi. Speram ca vor urma si concerte solo anul viitor si ca va ajunge si in Romania.

Nici Coldplay nu sunt foarte aproape de tara noastra, din ce-am vazut eu pe site-ul lor oficial, anul asta cantand la majoritatea festivalurilor din Europa. Cele mai accesibile pentru mine ar fi Main Square Festival din Arras, Franta sau Rock Werchter din Werchter, Belgia. Dar si pentru astea imi trebuie cel putin 500 de euro (transport, bilet pe intreaga perioada a festivalului, cazare (la cort), mancare si alte cheltuieli neprevazute), bani de care momentan nu dispun.

Pana atunci, ma bucur de concerte tribut din Silver Church si astept ziua cand or sa cante si in Romania.

Va las acum cu poze de la concertul JK as Robbie Williams din The Silver Church Club.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.