2019 in concerte

0

Iata ca se incheie un nou sezon de concerte pentru mine, mai slabut, daca e sa ne luam dupa cifre, dar la fel de intens ca in anii precedenti.

Anul acesta am zis sa renunt la ideea de infografic pentru a va prezenta concertele la care-am fost, asa ca am facut un afis asemanator cu cele de festivaluri, in care am pus toti artistii pe care i-am vazut anul acesta.

Cel mai des l-am vazut anul acesta pe DJ Shiver, de patru ori mai exact. Apoi urmeaza cu cate trei concerte pe 2019 twenty one pilots, Robbie Williams, Martin Garrix si Inna, iar de cate doua ori i-am vazut pe Lost Frequencies, Steve Aoki, Don Diablo, Bring Me The Horizon, Snow Patrol, Bastille, Florence + The Machine, Pendulum (Dj Set), Danny Avila, Chinese Man, JC Stewart, Moonlight Breakfast, Parazitii, The Motans, Carla’s Dreams si pe Suie Paparude.

A fost un an plin, in care am fost la nu mai putin de 194 de concerte, mai putine ce-i drept, ca in 2018 (261) si si mai putine ca in 2017 (305), dar avand in vedere ca m-am mutat in Londra, era oricum de asteptat sa scada numarul de show-uri.

Au scazut ce-i drept numarul de concerte romanesti, insa am compensat din plin cu artistii internationali si am avut ocazia sa vad in Londra o groaza de artisti misto care imi placeau sau pe care i-am descoperit anul acesta.

Cred ca o sa fac un articol cu mini recenzii ale concertelor vazute in Londra daca imi permite timpul, insa pana atunci, va las cu articolul asta cu cele mai misto concerte la care-am fost in 2019.

2020 se anunta deja foarte misto si deja am programate cateva concerte mari + cateva festivaluri si cred ca anul viitor o sa depasesc lejer borna de 200. Nu ca ar fi vreo competitie sau ceva.

Hai s-avem un an misto!

Previous articleCele mai tari 10 concerte la care-am fost in 2019
Next articleRadio Guerrilla Top Show 2019
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.