Robbie Williams vine la UNTOLD!

0

Dupa o saptamana de teasing mai mult sau mai putin subtil si dupa ce Pavel Bartos ne-a anuntat in finala Romanii au Talent ca Robbie Williams revine in Romania, iata ca acum este oficial si il vom vedea pe artistul britanic la cea de-a cincea editie a festivalului UNTOLD.

Eu inca sunt in soc si inca nu-mi vine sa cred ca se intampla treaba asta. Mi se pare ireal ca un artist atat de mare (pentru ca fie ca vrei sa recunosti sau nu, Robbie inca e un artist mare) va canta live la Untold. Daca mai pui la socoteala si ca e artistul meu preferat, deja socul e si mai mare pentru ca exista mica posibilitate sa-l si intalnesc vara aceasta.

Chiar zilele trecute urmaream un live de-al lui de pe instagram si chiar spunea ca anul asta, in afara de rezidenta de la Wynn Las Vegas (unde are programate 12 concerte sold-out) si de show-ul din Hyde Park din Londra din de pe 14 iulie din cadrul British Summer Time, nu are un turneu programat.

Deci show-ul de la Untold este foarte posibil sa fie cam singurul show al sau in Europa continentala de anul acesta, ceea ce iarasi mi se pare wow!

Asadar, Robbie will entertain us la Untold si abia astept sa vad stadionul full si atmosfera dementiala care o sa fie la concertul lui. Stim cu totii cat de tare a fost ultima data cand a fost in Romania.

Untold Festival are loc in perioada 1-4 august 2019, la Cluj Napoca, iar urmatoarele 5000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune in vanzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la pretul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achizitonate doar de cei care s-au inregistrat pe untold.com. Cei care nu si-au cumparat inca un abonament la festival, mai au timp sa se inregistreze pe pagina festivalului pentru transa care va fi scoasa la vanzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00.

Organizatorii UNTOLD spun ca saptamana viitoare vor fi scoase la vanzare si biletele
pentru 1 zi de festival.

Pe langa Robbie Williams, editia aniversara Untold ne mai aduce un show exclusiv marca Armin van Buuren, iar printre artistii deja confirmati se mai numara Martin Garrix, Steve Aoki, David Guetta, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Bastille, Stormzy, Busta Rhymes, James Arthur si multi altii.

Previous articleNume noi la Untold si un show exclusiv Armin van Buuren pe mainstage!
Next articleLine-up-ul final de la Neversea 2019!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.