Nume noi la Untold si un show exclusiv Armin van Buuren pe mainstage!

0

Line-up-ul editiei aniversare Untold Festival se lasa asteptat, insa iata ca astazi se mai adauga cateva nume foarte tari pe lista.

Sa o luam insa cu inceputul pentru ca acum doua zile Armin van Buuren a anuntat ca la editia a 5-a a festivalului de la Cluj-Napoca va oferi participantilor un show exclusiv, numit Armin Untold. Acesta va fi cel mai probabil asemanator cu show-urile Armin Only, ce includeau solisti si instrumentisti live precum si o productie mult mai spectaculoasa decat un simplu pupitru de DJ, dar de la Armin ne putem astepta la orice, inclusiv la invitati speciali.

Practic, predictia mea din interviul cu el de anul trecut, cand l-am intrebat daca ar fi posibil un astfel de show la Untold s-a adeverit.

Revenind la noile nume anuntate azi, se pare ca ne vom revedea cu Steve Aoki, Don Diablo, Tinie Tempah, W&W si Tujamo si ii vom vedea in premiera pe scena festivalului de la Cluj pe 3 are Legend, Stormzy, Busta Rhymes, Nicky Romero si pe Tove Lo.

De asemenea si scenele Galaxy si Alchemy isi completeaza line-up-ul cu Jamie Jones b2b Martinez Brothers, Paul Kalkbrenner, Seth Troxler, Elax, A Skillz b2b Krafty Kuts, Dub FX si multi altii.

Iata cum se prezinta momentan line-up-ul de la Untold 2019!

Untold Festival are loc in perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca, iar abonamentele pentru cele patru zile de festival sunt inca disponibile pe untold.com.

In curand urmeaza un nou val de artisti anuntati, iar fiind o editie aniversara sunt convins ca organizatorii ne-au mai pregatit cateva nume mari!

Previous articleTot ce trebuie sa stii despre YouTube Music, noul serviciu de streaming muzical lansat in Romania
Next articleRobbie Williams vine la UNTOLD!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.