Cum a fost la concertul Robbie Williams de la Bucuresti (foto)

O sa scriu articolul asta la cald, inainte sa inceapa avalansa articolelor in care toata lumea o sa se planga de organizare. A fost cel mai bun concert la care am fost vreodata si nu cred ca o sa fie egalat prea curand.

M-am dus in Piata Constitutiei inca de la ora 14:00,  aprovizionat din timp cu doua sandvisuri, patru banane, o Aqua Carpatica si un Lipton Ice Tea pentru ca stiam ca de obicei e nebunie la intrare si oamenii vin mai devreme ca sa prinda locuri cat mai in fata.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-4

N-a fost cazul si la noi, iar la intrarea dinspre 13 septembrie am fost doar 10 persoane ca rand pana la ora 16:30 cand s-au deschis portile. Pe partea cu izvor cica ar fi fost vreo 50 maxim. “Best queue ever”, cum a zis si englezul alaturi de care am stat la rand, care-a fost acum la cel de-al 26-lea concert Robbie Williams.

Din punctul asta de vedere au fost foarte bine organizati baietii de la BGS pentru ca ne-au “numerotat” in ordinea venirii si astfel am intrat evident primii in zona de concert.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-1

Am reusit sa prind locul pe care il vanam inca de cand mi-am cumparat biletul la Diamond Circle si am stat fix pe mijloc, in primul rand, intre englezul de care va ziceam mai devreme si doua nemtoaice, la fel de experimentate in ceea ce priveste concertele.

Aveau scaunele gonflabile, folie de aluminiu sa le tina adapost de soare si carlige pe care sa le agate de gard pentru a-si tine ghiozdanele (mi-au dat si mie unul :D).

Din fericire n-am stat prea mult in soare pentru ca ne-a tinut Casa Poporului umbra, dar cat am stat la soare, oamenii au putut sa mearga sa-si cumpere de baut and stuff, pentru ca era destul de lejer.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-5

Eu ii multumesc Alexandrei B. pentru sticla de apa pe care mi-a adus-o. A fost extrem de binevenita si m-a scutit astfel de “chinul” prin care a trecut toata lumea pentru a se aproviziona cu ceva de baut.

Ar fi fost dragut din partea organizatorilor sa ne ofere apa plata gratis cel putin celor din primele randuri si chiar le-am scris cu ceva timp inainte celor de la D&D pentru a-i “avertiza” de faptul ca vor fi multi oameni insetati acolo, dar se pare ca am fost ignorat la fel cum s-a intamplat si cu restul sponsorilor implicati in acest concert.

In rest eu nu prea am avut treaba cu organizarea pentru ca nu m-am miscat de la locul meu pana la final. Tot ce pot sa spun era ca trebuia sa va asteptati sa fie haosul asta, avand in vedere experientele impreuna anterioare de la concertele organizate de D&D.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-2

Prima care a urcat pe scena a fost Delia, care ne-a oferit un spectacol orientat spre rock, ceea ce este foarte de apreciat. Din pacate problemele cu sunetul si lipsa de reactie a celor prezenti, au diminuat din spectacolul oferit de ea.

Mi s-a parut foarte tare faptul ca a doua strofa de la “Vino la mine” a fost cover dupa “parodia” facuta de Vita de Vie dupa piesa de la N&D :)). Din pacate n-a venit si mai aproape de noi ca s-o prind intr-o poza mai buna.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-3

Cel de-al doilea invitat al serii, Lemar, a fost surprinzator de bun. Are o voce foarte misto si a reusit sa ne puna “in the mood” pentru show-ul lui Robbie.

M-a panicat un pic la final cand a plecat de pe scena cu tot cu steagul meu, dar din fericire mi l-a adus cineva din managementul lor inapoi pentru ca aveam treaba cu el si la concertul RW.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-8

La 21:00 a urcat pe scena pentru prima data in Romania, Robbie Williams. Un concert asteptat de foarte foarte mult timp si care iata ca in sfarsit a avut loc.

Mi-a placut tare mult faptul ca RW a fost impresionat de atmosfera de la noi si ca a parut ca-i pare rau ca n-a ajuns mai devreme pe la noi.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-6

A inceput, evident cu “Let Me Entertain You” piesa care a insemnat debutul unui spectacol absolut minunat de doua ore in care “our asses were his”. Ne-a trecut prin toata discografia sa si cred ca am nimerit foarte bine setlistul inainte de concert.

Robbie Williams e un entertainer innascut si stie cum sa-si faca publicul sa se simta bine. Nu stiu cum a fost in spate, dar la noi acolo, in primele randuri a fost demential.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-9

Se pare ca n-a vazut mesajul pe care i l-am lasat inainte de concert si in cele din urma a luat tot o gagica pe scena pe piesa “Candy”. Ce-i drept, ar fi fost si pacat sa ia un barbos dintr-o tara plina cu asa multe fete frumoase.

Mi-a placut foarte mult ca am avut ocazia sa-l ascultam si pe tatal lui Robbie, Peter Conway, cantand in duet piesa “Better Man” (video aici).

Robbie Williams @ Bucharest 2015-11

Prima piesa lansata de Robbie Williams in cariera sa solo a fost cover-ul dupa “Freedom”-ul lui George Michael. La Bucuresti am avut ocazia sa-i cantam “La Multi Ani” lui George, la initiativa lui Robbie care a vrut astfel sa-i ofere un tribut cantaretului britanic care a implinit 52 de ani pe 25 iunie.

De mentionat si cele doua cover-uri dupa Queen – “We Will Rock You” si “Bohemian Rhapsody”, pe ultima dintre ele demonstrandu-ne ca poate s-o cante cu mult mai bine decat Kanye West :)).

Robbie Williams @ Bucharest 2015-7

Seara s-a incheiat cu un bis prelungit, in care am ne-am bucurat de interpretarea live a pieselor “Angels”, “She’s the one” si “My Way”.

Pentru mine a fost o seara absolut perfecta si as vrea sa le multumesc celor de la D&D si lui Marcel Avram ca l-au adus pe Robbie Williams in Romania. De asemenea si sponsorilor.  Chiar daca am avut noi “meciurile” noastre, fara ei n-am fi avut un astfel de spectacol in Romania.

Robbie Williams @ Bucharest 2015-12

[divider2]

La final, tot legat de “tensiunea” din ultimele doua saptamani, o sa las doar cateva versuri din piesa lui Robbie Williams – Trippin. “Prietenii” stiu de ce ;)

“First they ignore you, then laugh at you and hate you,
Then they fight you, then  you win!”

Robbie Williams @ Bucharest 2015-13
Foto: Aura Teodora Țopa (multmeeesc pentru poza asta :D)

P.S. Da, la final, steagul pe care l-a ridicat Robbie era al meu si sper sa se puna undeva si inregistrarea live de la concert (update: a aparut aici)

P.S. Chiar daca nu sunt cele mai reusite poze, daca le preluati, nu uitati sa puneti si pandutzu.com la sursa.

[divider2]

Si reactia lui dupa concert!

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

19 Comments

  1. fain articolul. Daca ai si alte filmari de la concert – poate le pui pe youtube. Asa se merge la concert…pentru artist, nu pentru mancare si bautura.

  2. A aparut pe youtube concertul integral. Sunt 2 clipuri de aprox 2 ore fiecare.Le gasesti usor.
    Noi am avut noroc in partea dreapta a scenei am avut un angajat bgs extrem de dragut care ne-a dat din sticlele lor de apa.

  3. Cand ai sa te maturizezi sper sa ai ocazia sa vezi si “The Wall” sau AC/DC ca sa ai totusi cu ce compara! Si ca sa adaug ceva comentariului lui Manno Power: succes la examenul de treapata!

    • am fost si la The Wall si la AC/DC. Mi-au placut foarte mult. Nu e insa loc de comparatie aici pentru ca sunt spectacole diferite din punct de vedere al conceptului. Plus ca, la Robbie Williams sunt extrem de subiectiv pentru ca sunt mai mare fan decat AC/DC sau Roger Waters

  4. Sunt de acord cu ce ai scris despre faptul ca spectacolul oferit de Robbie a fost fantastic, dar ai trecul mult prea lejer peste partea organizatorica. in primul rand nu inteleg cum ai intrat tu cu apa si mancare cand pe noi cei normali de la Normal Circle ne-au controlat si in chiloti sa nu avem nimic la noi. Am stat 2 ore la o coada infernala sa iau ceva lichide si dupa ce am luat nu aveam pe unde sa ies cu ele pt ca nu avem loc, iar retarzii de la BGS nu au facut nimic la capitolul ordine. A trebuit sa dam o spaga sa o luam prin spatele cortuirlor sa putem iesi cu cartonul in care am pus paharele cu bautura. Am zis cartonul pt ca nu mai aveau acele suporturi de pahare. La acele cozi lumea lesina pe capete dar tu nu aveai de unde sa stii. Asa ca data viitoare cand mai scrii ceva ar trebui sa te documentezi mai bine. Nu vorbi fara sa stii.

    • Nu am intrat cu apa si mancare. Am ajuns cu doua ore inainte si pana s-au deschis portile am mancat si am baut ce-am avut la mine. De cand am intrat eu n-am mai avut treaba cu “organizatorii” pentru ca eu nu m-am mai miscat din primul rand :) articolul este despre experienta mea la concert :)

  5. Placut sa vezi niste oameni care se bucura de ceva, desi am inteles ca organizarea a supt. Ma bucur de bucuria ta/a voastra, am vazut partea a doua a concertului inregistrata. Imi amintesc de mine exaltat la Pulp, acum 2 sau trei ani, eram eu si inca o suta de exaltati.

    Ma bucur ca l-ati impresionat pe individ, si ati facut-o :)

  6. Sunt perfect de acord cu tine in tot ce ai scris, dar e de inteles sa gandim la fel pt. ca am fost practic “vecini”, am stat cred ca la distanta de vreo 7-8 persoane in stanga ta.La fel am “simtit” si eu concertul pe pielea mea, am suferit si eu de sete (ultima iesire dupa bauturi a fost inainte de concertul lui Lemar, apoi nu am mai riscat sa plec pt. ca locurile acelea sunt greu de aparat :-) ) dar a meritat cu varf si si indesat. E normal sa existe controverse pt. ca fiecare are limitele lui, pt. unul cantareste mai mult satisfactia spirituala iar pt. altul confortul fizic. Sunt convinsa ca TOTI cei 60000 am suferit la fel de sete si caldura, dar faptul ca am stat in primul rand a compensat foarte mult acest lucru si as repeta experienta oricand!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.