5 motive sa mergi la Electric Castle!

0

Ne mai desparte mai putin de o saptamana de editia cu numarul 6 de Electric Castle si, asa cum v-am promis, vara asta o sa va dau cate 5 motive pentru a participa la cele mai tari festivaluri de la noi din tara.

Daca nu v-ati luat inca abonament la Electric Castle, ati face bine sa va grabiti caci deja nu prea mai sunt. Campingul e deja sold-out si ma astept ca pana la deschiderea portilor de miercurea viitoare sa fie sold-out totul.

Daca vreti sa va incercati norocul puteti participa la concursul meu de pe instagram, acolo unde dau doua abonamente pentru toata perioada festivalului.

Pana una alta, hai sa va dau 5 motive pentru a merge anul acesta la Electric Castle Festival!

1. Cel mai intagramabil festival

In fiecare an zona festivalului este foarte misto amenajata, iar oriunde iti intorci camera telefonului, ai ceva foarte misto de pozat.

Fie ca vorbim de castel, de scena principala sau de activarile brandurilor, ai oricand un cadru de sute de inimioare pe instagram.

2. Castelul Banffy

Unul din lucrurile care ofera un farmec aparte acestui festival in reprezinta evident Castelul Banffy. Acesta prinde viata pentru 4 zile si 4 nopti, iar pentru participanti e un sentiment unic de a lua parte la acest “fenomen”. Castelul are o istorie tare interesanta si ce e misto e faptul ca o parte din banii adunati de Electric Castle Festival se redirectioneaza pentru restaurearea lui, iar evolutia lucrarilor se vede de la an la an.

3. Camping-ul

La fiecare editie la care am participat am stat in camping pentru ca din punctul meu de vedere asa se simte cel mai bine un festival. Atunci cand esti in mijlocul lui tot timpul. De fiecare data a fost organizat foarte bine si au fost suficiente dusuri si toalete pentru toata lumea.

Incepand de anul trecut avem si un ditamai marketul de unde te poti aproviziona cu de toate pentru festival, de la apa, mancare, zona de gratare, cizme de cauciuc sau pelerine de ploaie.

4. Atmosfera autentica de festival

Odata ajuns la Electric Castle uiti de tot si de toate. Te simti ca in vacanta si incerci sa te bucuri de fiecare moment.

In timpul zilei este o atmosfera relaxanta, ai cu ce sa-ti umpli timpul sau unde sa lenevesti in asteptarea concertelor. Noaptea locul se transforma intr-un party urias care dureaza pana la primele ore ale diminetii.

Tot timpul am spus ca la Electric Castle ai acea atmosfera autentica de festival si ai senzatia ca esti intr-un loc desprins total de lume.

Cea mai tare parte e ca nici macar ploaia nu te impiedica acolo sa te distrezi, iar in ultimii ani s-au luat toate masurile ca in cazul in care ploua foarte rau, damage-ul sa nu fie prea mare si sa ne putem distra fara nicio problema, indiferent de vreme.

5. Line-up-ul

Am lasat la urma muzica, pentru ca eu cel putin, nu merg niciodata acolo pentru line-up, ci pentru felul in care ma simt la Electric Castle.

Ce imi place insa anul acesta la line-up-ul de la castel e ca sunt multe trupe pe care nu le stiu si pe care abia astept sa le descopar. Pe Damian Marley, Jessie J, Nothing but Thieves sau pe Dubioza Kolektiv i-am mai vazut deja, insa oferta este variata si pe toate gusturile de fiecare data.

Bonus: anul acesta avem parte si de spectacole de circ, dar si de un show mega tare marca Elrow.


Nu stiu cum sunteti voi, dar eu abia astept sa ma intorc la castel. Distractia incepe miercuri, 18 iulie si se incheie abia luni dimineata, pe 23 iulie 2018.

Meet me at the Castle!

Previous articleUnde poti sa-i vezi pe Twenty One Pilots live in Europa in 2019
Next article100 de OAMENI din BUCUREȘTI [4]
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.