Cea mai tare petrecere de la Electric Castle 2018!

Au fost anuntate primele nume de la editia cu numarul 6 de Electric Castle si pe langa artistii care ne vor incanta anul viitor la Bontida, mi-a atras atentia ceva foarte foarte tare.

Conceptul de party elrow vine in sfarsit si in Romania. Dupa festivaluri precum Glastonbury, Tomorrowland, Balaton Sound sau Rock In Roma si dupa zeci de petreceri in peste 50 de orase din intreaga lume, vom avea ocazia sa traim si noi aceasta experienta la Electric Castle.

Ce inseamna elrow? Ei bine, incercati sa va imaginati un show de acrobatii la trapez plutind in aer printr-o mare de confetti, intr-un spatiu umplut de tot felul de instalatii care mai de care mai bizare si evident muzica ce te va face sa dansezi incontinuu.

Am fost tare curios sa vad despre ce este vorba si dupa ce-am vazut clipuri de la Glastonbury si de la alte evenimente recunosc ca m-am entuziasmat foarte tare legat de aceasta petrecere.

Pana la Electric Castle mai avem insa un pic de asteptat. Pana atunci va anunt ca intre 18 si 22 iulie 2018 vom avea ocazia sa-i vedem live pe Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Wolf Alice si pe multi altii.

Abonamentele sunt deja puse in vanzare, iar in perioada 11-22 decembrie puteti cumpara si pachetul special de Craciun care contine abonament + sacosa cu EC + lanyard la pretul special de 410 lei.

Pachetele se gasesc si in poup-up store-urile din Iulius Mall din Cluj, Afi Palace Cotroceni si Promenada Mall din Bucuresti, iar tot de-acolo puteti sa va luati si diverse articole de merchandising (tricouri, sepci, etc.).

Abonamentele se pot cumpara si online de pe electriccastle.com, iar daca n-aveti toti banii acum, puteti sa le luati si in rate cu 69 de lei/luna.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.