O sa auzim “Despacito” live la Bucuresti! Luis Fonsi in concert in Romania!

0

Autorul hitului “Despacito”, Luis Fonsi, vine in premiera in Romania pentru a sustine un concert in cadrul festivalului “El Carrusel”, acolo unde o sa-l vedem si pe cantaretul columbian Maluma.

Evenimentul are loc in perioada 30 iunie – 1 iulie 2018 in Parcul Romexpo din Bucuresti si ii va avea pe scena si pe Robin Schulz, Fly Project, Andra, Mandinga, DJ Juan Magan, What’s Up si pe Richy B.

Luis Fonsi va fi capul de afis al celei de-a doua zi de festival, insa din pacate n-o sa fie insotit si colegul sau de “Despacito”, Daddy Yankee.

Chiar si-asa, se anunta un festival interesant la Bucuresti cu un line-up interesant pentru publicul din Romania.

Si pentru cei care n-au inteles titlul si-au stat intr-o pestera in ultimii doi ani, piesa “Despacito”, compusa de Luis Fonsi si Daddy Yankee este cea probabil mai populara piesa a tuturor timpurilor, cu peste 5.1 miliarde de vizualizari doar pe Youtube si peste 1.8 miliarde de streamuri pe Spotify.

Recent, contul VEVO a fost spart de niste hackeri, iar primul lucru pe care l-au facut a fost sa stearga de pe Youtube clipul acestei piese. Din fericire (sau din pacate, dupa caz), clipul a fost pus la loc, iar vizualizarile n-au fost pierdute.

Revenind insa la festivalul “El Carrusel”, biletele au fost puse deja in vanzare la urmatoarele preturi:

  • Abonament VIP – 750 lei
  • Abonament Golden Circle – 300 lei
  • Abonament Acces General – 220 lei

Este insa foarte posibil ca in curand sa se puna in vanzare si bilete pentru fiecare zi de festival in parte.

Previous articleAnul asta e de mers la Afterhills!
Next articleS-a lansat imnul oficial Neversea 2018!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.