Maluma canta la Bucuresti pe 30 iunie 2018

Cantaretul columbian Maluma ajunge anul acesta si la Bucuresti. Acesta tocmai a anuntat datele tureului sau european numit “Fame”, iar tara noastra se afla pe lista.

Concertul va avea loc pe 30 iunie 2018, insa momentan acestea sunt singurele detalii disponibile. Inca nu stim unde si cat vor costa biletele, dar voi reveni cu detalii deindata ce le am.

Maluma sau Juan Luis Londoño Arias pe numele sau real este un cantaret columbian de 24 de ani care in ultimul an a luat cu asalt topurile din intreaga lume cu piese precum “Corazon” sau “Felices los 4”, pe care sunt convins ca le-ati auzit si voi cel putin o data la radio.

Acesta va lansa anul acesta cel de-al treilea album al sau de studio, numit “F.A.M.E.”, iar cel mai recent single al sau, “El Prestamo“, lansat saptamana trecuta are deja 75 de milioane de vizualizari pe Youtube. La inceputul acestui an a lansat si o piesa in colaborare cu Shakira, numita “Trap“.

Tot ce sper acum este ca acest concert sa aiba loc intr-un cadru normal de concert, gen Arenele Romane si nu intr-un club precum Princess sau Bamboo. Show-urile sunt total diferite in functie de locul de desfasurare si chiar as vrea sa-l vad pe baiatul asta la adevaratul sau potential.

Revin cu detalii deindata ce am mai multe.

UPDATE:

Se pare ca Maluma va concerta la Bucuresti in cadrul festivalului “El Carrusel” ce se va intinde pe doua zile, 30 iunie si 1 iulie, iar alaturi de el au fost confirmati si Robin Schulz, Fly Project, Mandinga si multi altii.

Abonamentele s-au pus in vanzare la urmatoarele preturi:

  • Abonament VIP – 750 lei
  • Abonament Golden Circle – 300 lei
  • Abonament Acces General – 220 lei

UPDATE 2: Se pare ca la acest festival o sa cante si Luis Fonsi, care va fi capul de afis al celei de-a doua zi.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.