Niste hackeri au sters de pe Youtube videoclipul piesei “Despacito”

0

La 5 zile dupa ce a ajuns la incredibila suma de 5 miliarde de vizualizari pe Youtube, videoclipul piesei “Despacito” semnata Luis Fonsi si Daddy Yankee a fost sters de un hacker de pe canalul oficial.

Acest atac fara precedent la canalele VEVO a mai facut si alte victime printre care Shakira,  Selena Gomez, Drake sau Taylor Swift, insa in cazul lor hackerii doar au modificat titlul si thumbnailul unor videoclipuri populare.

Hackerii s-au deconspirat a fi Prosox si Kuroi’sh, iar mesajul pe care l-au postat pe aceste clipuri a fost “Free Palestine” insa nu se stie inca sigur daca hackerii provin din aceasta zona sau nu.

“Despacito” a fost lansata in ianuarie 2017 si a devenit un hit aproape instant, iar pe 4 august a devenit cel mai vizionat clip de pe Youtube cu 2.993 de miliarde de vizualizari. Intre timp a ajuns pe 5 miliarde de vizualizari pe care le-a “sarbatorit” in urma cu 5 zile.

Teoretic, youtube ar trebui sa aiba un soi de back-up, astfel incat clipul sa fie repus pe canalul lui Luis Fonsi fara ca numarul de vizualizari sa fie pierdut.

Revin cu update-uri pe masura ce se mai afla detalii legate de acest hack.

Update: Se pare ca videoclipul a revenit inapoi pe canal, dar youtube n-a oferit nicio declaratie pana acum legata de acest hack.

Previous articleSean Paul canta la Bucuresti pe 23 mai 2018!
Next articleEste botvertisingul viitorul?
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.