Killa Fonic – Lama Crima @ Arenele Romane (recenzie si galerie foto)

Killa Fonic si-a lansat pe 6 octombrie 2017 cel de-al doilea album de studio, numit “Lama Crima” in cadrul unui concert eveniment ce a avut loc la Arenele Romane din Bucuresti.

Nu l-am prins chiar de la inceput pentru ca am ajuns destul de tarziu dupa Big Build, insa am recuperat pe parcurs, mai ales ca setlistul a fost destul de lung, cu peste 20 de piese.

A fost o atmosfera foarte faina la acest concert, asemanatoare cu cea de la concertul Satra BENZ din primavara si publicul a primit foarte bine acest nou material in varianta live.

A parut ca a fost un pic cam dificil pentru Killa sa tina in frau concertul de unul singur, chiar daca pe anumite piese l-au acompaniat si colegii din Satra si din gasca Seek Music.

Mi-a placut cum a fost decorata scena, iar acel craniu din stanga a fost de mare efect si in tema cu artwork-ul albumului care ulterior a fost subiectul unui mic scandal de copyright, care insa a fost rezolvat elegant.

N-au lipsit nici piese de pe primul album al lui Killa, “Ramses 1989”, si nici piese de la Satra BENZ.

Per total a fost un mare haos organizat si o super energie transferata de pe scena in public si viceversa. Cred ca asta e lucrul care-mi place cel mai mult la concertele de genul asta.

Am facut si-un clip de la acest concert care a iesit la fel de haotic, dar din care sper sa reusiti sa va dati seama de atmosfera de la Arene.

Bonus si cateva fotografii realizate de mine.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.