Killa Fonic – Lama Crima @ Arenele Romane (recenzie si galerie foto)

Killa Fonic si-a lansat pe 6 octombrie 2017 cel de-al doilea album de studio, numit “Lama Crima” in cadrul unui concert eveniment ce a avut loc la Arenele Romane din Bucuresti.

Nu l-am prins chiar de la inceput pentru ca am ajuns destul de tarziu dupa Big Build, insa am recuperat pe parcurs, mai ales ca setlistul a fost destul de lung, cu peste 20 de piese.

A fost o atmosfera foarte faina la acest concert, asemanatoare cu cea de la concertul Satra BENZ din primavara si publicul a primit foarte bine acest nou material in varianta live.

A parut ca a fost un pic cam dificil pentru Killa sa tina in frau concertul de unul singur, chiar daca pe anumite piese l-au acompaniat si colegii din Satra si din gasca Seek Music.

Mi-a placut cum a fost decorata scena, iar acel craniu din stanga a fost de mare efect si in tema cu artwork-ul albumului care ulterior a fost subiectul unui mic scandal de copyright, care insa a fost rezolvat elegant.

N-au lipsit nici piese de pe primul album al lui Killa, “Ramses 1989”, si nici piese de la Satra BENZ.

Per total a fost un mare haos organizat si o super energie transferata de pe scena in public si viceversa. Cred ca asta e lucrul care-mi place cel mai mult la concertele de genul asta.

Am facut si-un clip de la acest concert care a iesit la fel de haotic, dar din care sper sa reusiti sa va dati seama de atmosfera de la Arene.

Bonus si cateva fotografii realizate de mine.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.