Ce ne asteapta anul viitor la Electric Castle si cum poti castiga un abonament pe viata!

Electric Castle se mareste de la an la an, iar editia a cincea nu va face nici ea rabat de la aceasta regula. Pregatirile au inceput deja, iar organizatorii ne anunta pe pagina lor de Facebook cateva din modificarile prin care va trece acest festival in 2017.

Prima modificare majora este ca vom avea pentru prima data doua scene mari acoperite. Dance Garden, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati va avea capacitatea de 5.000 de persoane, iar Scena Boiler va avea 2.500 de metri patrati, cu o capacitate totala de 6.000 de persoane.

ec-facts-5th-edition

Intreaga suprafata a festivalului se va mari de la 220.000 de metri patrati, dintre care 15.000 de metri patrati vor fi acoperiti de podele de lemn (7.500 doar in fata scenei principale), iar aleile vor avea o lungime totala de 5 km, astfel ca nu cred ca ploaia va mai reprezenta o problema anul viitor.

Iata cateva #ECFacts ale editiei de anul acesta, ca sa intelegeti ce inseamna un astfel de festival:

ec-facts-01

Cea de-a 5-a editie a Electric Castle va avea loc in perioada 13-17 iulie 2017, iar primele 5.000 de abonamente au fost deja epuizate la pretul de early bird. Va urma cat de curand un nou anunt legat de vanzarea abonamentelor.

Cel mai probabil, asa cum s-a intamplat si anul trecut, vom avea parte si de ziua 0 la Electric Castle. pe 12 iulie 2017, iar cei care isi programeaza de-acum concediul, ar face bine sa-si lase si lunea de dupa festival libera, pentru ca nimic nu se compara cu #electricmonday.

Cum poti castiga un abonament pe viata la Electric Castle?

Anul acesta ai ocazia de a castiga un abonament pe viata la Electric Castle, iar tot ce trebuie sa faci este sa-ti testezi cunostintele legate de istoria acestui festival in Romania. Pe pagina de facebook Electric Castle exista o aplicatie prin intermediul careia trebuie sa raspunzi la cateva intrebari legate de acest festival.

Pentru a intra in tragerea la sorti, tot ce trebuie sa faci este sa obti un scor mai mare de 30 (atentie, conteaza si raspunsurile corecte, dar si viteza de raspuns) si sa-i dai share scorului tau pe Facebook. Ai timp pana pe 11 noiembrie sa intri in concurs.

Mult succes va doresc!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.