Alt-J si Architects, printre primele nume confirmate la Electric Castle 2017!

1

Cea de-a cincea editie Electric Castle Festival se anunta a fi foarte tare, iar primele nume anuntate astazi par sa confirme acest lucru. Festivalul de la Bontida se mareste din nou si fiind o editie aniversara organizatorii ne-au pregatit foarte multe surprize.

Prima dintre ele ar fi ca line-up-ul incepe sa prinda inca de azi contur cu nume precum Alt-J, Architects sau Moderat. Alaturi de ei, au fost confirmati si Nero (Dj Set), Noisia (Outer Edges), A-Trak, Dixon, DJ Sneak, Ame, Metrik, Etherwood, Soom T, Axel Thesleff si Crazy P Soundsystem.

first-names-electric-castle-2017

Electric Castle va avea loc in perioada 12-16 iulie 2017, ziua de miercuri, 12 iulie fiind considerata ziua 0, la fel ca si anul trecut.

Tot astazi s-au pus in vanzare si abonamentele pentru editia aniversara, iar acestea au preturile de 319 lei sau 419 lei cu camping inclus. Sunt mai multe pachete disponibile pe site-ul oficial, iar partea faina e ca anul acesta se pot plati si in rate.

P.S. Mi-a placut modul de prezentare al primelor nume din line-up!

 

Previous articleM-am indragostit de ea!
Next articleIn backstage cu Tequila la Gargauniada Nationala
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.