Vrem ziua de luni libera dupa Electric Castle Festival #electricmonday

Eu sunt printre norocosii care reuseste de fiecare data sa ramana si in ultima seara de festival atunci cand plec pe vreundeva. Insa asta se intampla pentru ca asta este job-ul meu si e normal sa raman sa acopar din punct de vedere editorial si fotografic evenimentul pe de-a intregul.

Insa nu toti au “norocul” meu si nu de putine ori prietenii mei au plecat inca de duminica inapoi spre casa, pentru ca luni urmau sa mearga la birou.

Ei bine, pentru cei care merg anul acesta la Electric Castle, organizatorii incearca sa convinga companiile sa le dea zi libera lunea de dupa festival (adica pe 18 iulie mai exact). Pentru a reusi asta, au lansat campania #electricmonday prin intermediul careia companiile care intra in spiritul festivalului devin parteneri „neoficiali” ai Electric Castle si vor beneficia de expunere din partea festivalului, dar mai ales de o imagine foarte buna in randul angajatilor.

Vrem #electricmonday zi libera! Avem 150 de companii care dau liber lunea dupa festival!

Posted by Electric Castle on Thursday, 16 June 2016

La nivel de expunere, Electric Castle acorda spatiu egal pe materialele de comunicare si pe site-ul dedicat al campaniei –  www.unofficialpartners.com – tuturor partenerilor, indiferent de marimea companiei sau numarul angajatilor participanti.

Tot ce va mai ramane de facut este sa va convigeti sefii ca merita sa va dea zi libera lunea de dupa Electric Castle Festival!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.