Kasabian, Foals, La Roux si multi altii la Summer Well 2015

Line-up-ul pentru cea de-a cincea editie de Summer Well s-a lasat un pic mai mult asteptat anul acesta. Pot spune insa ca asteptarea a meritat pentru ca numele care au fost anuntate acum cateva minute sunt foarte bune si ne asteapta un festival foarte interesant.

Pe o parte din ei o sa-i vad si la Sziget sau la Rock Werchter, dar niciodata nu strica sa vezi o trupa buna de mai multe ori live. Asa mi s-a intamplat si anul trecut cu Bastille si The 1975 si nu m-a deranjat deloc.

Summer Well 2015

Anuntul a fost facut oficial live pe  TANANANA, noul post de radio din FM-ul romanesc, care va oferi un coverage foare bun al festivalului anul acesta. Iata asadar cine canta anul acesta la Summer Well:

Pe 8 si 9 august 2015 ne intalnim la Domeniul Stirbey din Buftea cu Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves si cu Dan Croll. (update: a fost inlocuit cu Sohn)

Line-up Summer Well 2015

Arata foarte bine line-up-ul de anul acesta si abia astept sa se faca luna august. Eu personal abia astept sa-i (re)vad pe: Kasabian si pe Kwabs.
Pana atunci, puteti sa-i ascultati pe toti in playlist-ul special de pe Deezer.

Cum vi se par artistii care vin anul acesta la Summer Well?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.