refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Prima zi de Sziget Festival 2015 si concertul lui Robbie Williams (foto)

La fel ca anul trecut, imediat dupa Summer Well, am plecat spre Budapesta pentru o noua editie de Sziget Festival. Deja incepe sa devina traditie acest “combo” de festivaluri si ma bucur ca nu se mai intersecteaza.

Daca insa anul trecut am fost doar pasager si am mai putut sa motai pe bancheta din spate, de data asta am condus pana acolo, astfel ca am fost cam zombie toata ziua.

Sziget Festival (day -1)-3

Am facut cam 10 ore si jumatate cu tot cu cateva opriri de realimentare si revigorare, iar pe la ora 12:00 (ora locala) eram deja cu cortul instalat, salteaua umflata si cu ochii cat cepele.

M-am instalat apoi imediat la zona de presa pentru a sorta si pentru a scrie articolul cu impresiile de la Summer Well, dupa care-am tras un scurt pui de somn (maxim o ora jumate).

Sziget Festival (day -1)-4

M-am trezit la timp cat sa prind prima petrecere tematica de anul acesta de la scena principala: Baloon Party. Ca si in ultimii doi ani, organizatorii organizeaza diverse activitati de genul acesta inainte de headlineri.

Ieri a fost vorba de mii de baloane cu heliu, care au zburat toate spre cer in acelasi timp, creand un efect vizual foarte fain.

Sziget Festival (day -1)-11

Primul concert de la Sziget Festival la care am ajuns a a fost Irie Maffia, cei pe care am avut ocazia sa-i vedem anul acesta si la Untold Festival.

Ei sunt autorii imnului Sziget Festival 2015, piesa “Easy as one, two, three” reprezendand foarte bine atmosfera si valorile festivalului de pe Insula Libertatii.

Asta a fost doar incalzirea, la propriu, pentru concertul Robbie Williams care a incheiat ziua -1 de festival. Este foarte cald la Budapesta zilele-astea, iar cand mai pui si zeci de mii de oameni la un loc, atmosfera poate deveni sufocanta.

Am putut insa sa ne luam apa si bere foarte usor, deci din punctul asta de vedere a fost mai bine la Sziget, decat la Bucuresti.

Sziget Festival (day -1)-15

Show-ul in sine a fost insa aproximativ acelasi ca cel din Piata Constitutiei. A fost mai scurt cu o jumatate de ora, a lipsit momentul cu tatal sau pe “Better Man” si piesa “No Regrets” si a fost schimbata ordinea unor piese.

Ca atmosfera, fara sa fiu subiectiv, a fost mult mai fain la Bucuresti. Chiar daca unele “glume” au fost acelelasi, mi-am dat acum seama ca, la Bucuresti, Robbie chiar a fost impresionat pe bune de publicul roman.

Robbie Williams @ Sziget Festival-10Foto via Robbie Williams Romania

 A fost foarte fain si la Budapesta, iar publicul de-aici e obisnuit cu concertele sale. Oricum concertele de la festivaluri au un alt vibe fata de concertele proprii ale unui artist sau trupe.

Ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad live si intr-un astfel de concert si sper sa nu fie ultima data cand ne intalnim.

Robbie Williams @ Sziget Festival-12

Foto via Robbie Williams Romania

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Cam atat din ziua -1 de la Sziget Festival 2015. In rest am fost mult prea buimac sa fac prea multe. Sper sa-mi revin insa azi si sa apuc sa explorez mai mult Insula Libertatii, care se pare ca s-a schimbat destul de mult fata de anul trecut.

Va las acum cu cateva poze realizate de mine cu un Sony a6000 pe care-l am pe mana zilele-astea. Inca ma acomodez cu un mirrorless, asa ca e posibil sa nu fie cele mai reusite poze ale mele.

Pentru ca n-am avut voie sa fac poze la concertul Robbie Williams, am imprumutat cateva de pe pagina Robbie Williams Romania. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. I demand a load of photos from the Kings of Leon concert to compensate with my tremendous frustration of not being a Szitizen this year. Thanks in advance :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.