refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

A doua zi de Untold Festival (foto)

Dupa o prima zi foarte lunga la Untold Festival, un somn pana la pranz a fost binevenit, astfel ca cea de-a doua zi de festival a inceput mai tarziu.

Prima oprire: cremsnit-ul de poveste de la Euphoria Beer Garden. Deja a devenit traditie ca la fiecare oprire in Cluj sa mananc cel putin o data un cremsnit acolo.

Cremsnit - Euphoria Beer Garden

Dupa ce m-am indulcit, a sosit momentul sa ma indrept spre Cluj Arena pentru primele concerte ale zilei. Am inceput cu Raku, care din pacate n-a reusit sa adune foarte multi oameni in fata scenei.

Spun din pacate pentru ca a venit bine pregatit, cu o gasca maricica de rapperi pe langa el (nu mi-am dat seama cine erau si ceilalti, ma scuzati) si chiar au facut show.

Untold Festival - day 2-3

Amenintati un pic de cei cativa stropi de ploaie, ne-am indreptat timizi spre scena The Forest, pentru a-i vedea live pe Club Des Belugas.

Un pic de jazz intr-o mare de muzica electronica a venit chiar la fix. Imi doream sa-i vad live de ceva vreme si m-am ofticat ca i-am ratat cand au fost in The Silver Church acum cativa ani.

Untold Festival - day 2-11

Au venit in formula de sextet, cu Anna Luca vocalista, in locul Brendei Boykin, care vine de obicei in aceasta formula. O alegere foarte buna, dupa parerea mea, pentru ca Anna are o voce absolut minunata si o prezenta scenica deosebita.

Concertul a inceput cu un pic de emotii pentru ca la inceput nu prea erau oameni in fata scenei, dar usor usor s-au adunat cateva sute spre bucuria tururor. Anna chiar a coborat la un moment dat de pe scena si a venit sa danseze desculta alaturi de noi din mijlocul multimii.

Untold Festival - day 2-8

Au cantat cam o ora si jumatate, astfel ca am ratat inceputul concertului lui Gentelman de la main stage. Nu mi-a parut deloc rau, mai ales ca pe neamt il mai vazusem si acum patru ani la Peninsula si stiam ce poate.

Concertul lui a fost binevenit pentru fanii muzicii reggae, care au putut da din cap pe ritmuri jamaicane.

Untold Festival - day 2-16

A urmat apoi probabil cel mai mare concert Subcarpati de pana acum. A fost pentru prima data cand au cantat live pe un stadion, iar dupa acest concert, ideea mea cu un show Subcarpati pe Arena Nationala parca nu mai pare atat de utopica.

Sa ai in jur de 30.000 de oameni platitori de bilet la concert, ca trupa independenta, fara nicio casa de discuri in spate si care-a crescut prin forte proprii in ultimii sase ani, mi se pare o performanta de invidiat.

Untold Festival - day 2-19

Sigur, nu toti au venit la Untold pentru Subcarpati, dar daca n-ar fi vrut sa-i vada, cu siguranta puteau fi in alta parte, caci programul e suficient de variat.

Big up pentru Bean, Afo, Vali Umbra, Madalina Paval, DJ Power pe Vinil si VJ Andri!

Untold Festival - day 2-28

Dupa Subcarpati a venit momentul pentru pauza de masa, asa ca am ratat set-ul pregatit de duo-ul suedez Cazzette. Se auzea fain din afara arenei, dar mai multe nu pot sa va spun despre atmosfera.

Oricum, toata lumea era cu gandul la headliner-ul serii: Avicii, un alt suedez foarte talentat.

Untold Festival - day 2-32

Spre deosebire de seara precedenta, cand Dimitri Vegas & Like Mike au interactionat foarte mult cu publicul, Avicii a parut foarte concentrat sa dea next next la piese si nu prea ne-a bagat in seama.

Set-ul sau a fost bunicel, dar uneori plictisitor pentru gusturile mele. Ma asteptam la ceva mai multa zbantuiala, dar recunosc ca nu stiu cum pune el de obicei muzica, asa ca e posibil ca asa sa fie show-urile lui.

Untold Festival - day 2-33

Hiturile sale au facut insa senzatie si au fost cantate la unison de toti cei prezenti pe Cluj Arena. Sunt curios daca la Sziget o sa fie la fel.

In rest, multe ArtiVICII, confetti, efecte pirotehnice si lasere, ca la un party adevarat.

Untold Festival - day 2-29

N-am mai stat si la Aron Chupa pentru ca am zis sa vedem cum e si in Sala Polivalenta. Am descoperit insa ca era foarte plin, asa ca n-am stat nici la set-ul lui Sasha.

Ne-am mai incalzit un pic sufletele, pentru ca se lasase racoare, dupa care-a urmat goana dupa taxi-uri care sa ne duca spre cazare.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Cam atat din cea de-a doua zi de Untold Festival. Va las acum cu cateva poze facute de mine. Sa vedem ce ne pregateste ziua cu numarul trei:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.