refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Subcarpati & Band – intoarcerea la traditii

Trupa Subcarapati a reusit sa devina in mai putin de 4 ani un adevarat fenomen muzical in Romania, as putea spune chiar ca fara precedent.

Felul in care au imbinat elementele din muzica electronica si hip-hop cu influentele din folclorul romanesc a reusit sa faca tinerii sa iubeasca din nou acest gen de muzica

Subcarpati & Band-24

Nu cred ca exista concert Subcarpati la care sa nu fie plin de oameni, fie ca vorbim de show-urile din cluburi, de la festivaluri sau chiar din strainatate.

Dupa 3 ani in care au umplut pana la refuz Atelierul de Productie, anul acesta a venit randul Arenelor Romane sa se dovedeasca neincapatoare pentru numarul mare de fani care voiau sa fie prezenti acolo.

Subcarpati & Band-29

Concertul a fost sold-out cu cateva ore inainte de deschiderea portilor, iar fanii mai intarziati, care nu si-au cumparat bilete din timp, au ramas pe-afara. Cu toate ca imi pare rau pentru ei, eu vad asta ca fiind un lucru bun si ar trebui sa devina o obisnuinta sa ne cumparam bilete din timp la concertele trupelor preferate.

Mi-as dori sa vad astfel de concerte sold-out poate chiar si cu o saptamana inainte, dar mai avem mult pana atunci. Momentan cred ca trebuie sa gasim un loc mai mare pentru concertele Subcarpati.

Subcarpati & Band-21

Cu toate ca pare acum un vis ireal, incercati sa va imaginati un concert Subcarpati pe National Arena, cu 30-40.000 de oameni prezenti acolo.

Oare cum ar fi?

Subcarpati & Band-44

Pentru mine, concertul de duminica noapte a fost  cel de-al cincilea show Subcarpati din acest an. I-am mai vazut la Electric Castle, Bucharest Green Sounds, Padina Fest si in deschidere pentru The Cat Empire, insa niciodata in formula cu band pe care au prezentat-o anul acesta la Plai.

I-am avut asadar pe scena pe Bean MC, Vali Umbra, AFO si Madalina Paval ca vocali, DJ Power pe Vinil, Claudiu Rusu, VJ Andri si Cristi Anca – backing alaturi de Carmen Paulescu – vioara, Alin Stoianovici – acordeon-synth, Gabi Almasi – cobza – synth – chitara, Utu Pascu – bas, Tavi Scurtu – toba si Kani – percutie.

Trei Parale

Seara a fost deschisa de trupa Trei Parale, un cvartet de instrumentisti care abordeaza la randul lor muzica traditionala romaneasca intr-o maniera proprie.

Florin Iordan (fluiere, cobza), Daniel Pop (voce, fluiere, percutie, dramba), Beatrice Iordan (voce, cobza) si Dinu Petrescu (percutie) au reusit sa ne introduca foarte bine in atmosfera concertului ce avea sa urmeze.

Doina din Maramures

De asemenea, Maria Casandra, cunoscuta si sub numele de “Doina din Maramures”, ne-a incantat cu vocea ei speciala cantand o superba Doina din Maramures.

A fost un moment extrem de emotionant, care pus in contextul Zilei Nationale a Romaniei s-a dovedit a fi un moment intr-adevar special – “Mi-o spus mama batrana / Sa nu-mi uit limba romana / Nici credinta strabuna  / Sa ne horim horile / Sa ne luminam zorile”.

Subcarpati & Band-22 Subcarpati & Band-27  Subcarpati & Band-32

Subcarpati cu band suna intr-adevar deosebit si indraznesc sa spun ca a sunat chiar mai bine ca de obicei. N-au fost putine momentele cand ni s-a facut “pielea de gaina”, iar piesele au avut un vibe special insotite de instrumente.

Am ascultat asadar piese de pe toate cele patru albume lansate pana acum de Subcarpati, iar printre momentele cheie ale concertului as aminti monologul lui Bean de pe “Atat de personal” si evident “Balada Romanului”, care ar putea deveni oricand noul imn national.

  Subcarpati & Band-40 Subcarpati & Band-26 Subcarpati & Band-31

Mi-as dori sa-i vedem mai des in aceasta formula extinsa, insa stiu ca e foarte greu de “intretinut” o trupa cu un numar atat de mare de membri.

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de fiecare data cand ne ofera astfel de experiente si sa ii sustinem in continuare prin toate mijloacele posibile.

Subcarpati & Band-25

Va las acum cu acelasi gand al unui concert Subcarpati pe National Arena si cu pozele de la concertul de la Arene.

Voi, care-ati fost acolo, cum ati simtit acest concert?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.