refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Drumul Absolut spre Untold si prima zi de festival (foto)

Ieri m-am trezit foarte de dimineata pentru ca la ora 7:00 (#helloagain7am) ma astepta in Piata George Enescu din Bucuresti un ditamai autocar ce avea sa ma duca in cele din urma la Untold Festival.

Toata treaba a fost organizata de cei de la Absolut, care-au adunat vreo 50 de oameni pentru un drum de poveste catre prima editie a festivalului din Cluj-Napoca.

#AbsolutRoadToUntold

Am plecat cu o scurta intarziere pentru ca au mai intarziat cativa companioni, iar drumul s-a dovedit a fi la randul lui plin de intarzieri pentru ca am facut prea multe opriri dupa parerea mea si mult prea lungi. Dar asa e cand ai pe cap un grup de 50 de oameni.

Una dintre opriri a fost insa intr-un loc de poveste, ca sa fim in tema festivalului. Castelul de Lut din Porumbacu de Sus arata intr-un mare fel si parca ar fi din povestile lui Tolkien.

Castelul de Lut

“Castelul” este construit exclusiv din materiale naturale de catre Razvan Vasile, iar arhitecta care a gandit acest proiect se numeste Ileana Mavrodin.

Inca nu este gata, dar deindata ce se vor finaliza lucrarile va fi deschis ca pensiune turistica. Abia astept sa ma intorc aici, in calitate de turist.

Absolut Bus

In rest, pe drum ne-am jucat diverse jocuri care au stabilit rand pe rand ce fel de personaje de poveste suntem: Praslea cel Absolut, Faca cea Absolut de Isteata, Balaurul cu trei Abslout, Fata Absolut de Cuminte sau Imparatul Absolut.

Eu am fost ales, bineinteles, Imparatul Absolut :D Dupa care am ajuns in sfarsit la Cluj-Napoca pentru Untold Festival.

Untold Festival 2015 - day 1-4

I-am ratat pe Suie Paparude si pe Tom Odell, iar dupa ce ne-am cazat si ne-am luat bratarile de acces, am ajuns la fix pentru Gramatik.

Pe Denis voiam sa-l vad neaparat la Untold Festival pentru ca mi-a placut enorm de mult anul trecut la Electric Castle si imi doream sa-l revad.

Untold Festival 2015 - day 1-14

Cu ocazia asta am scos si steagul la inaintare si abia astept sa vad poza facuta de Gramatik aseara, in care ar trebui sa apar si eu. Update: a aparut si e geniala

A venit cu un set foarte bun, care a reusit sa ne puna bine in miscare, mai ales pe mine dupa un drum atat de lung. Abia astept sa-l revad si la Sziget Festival peste doua saptamani.

Untold Festival 2015 - day 1-37

Dupa ce mi-am luat cardul contactless si l-am incarcat cu bani, am dat o tura prin food court pentru a-mi lua ceva de mancare. Oferta e destul de variata si ai de unde alege. Preturile normale pentru un festival si chiar mai ieftine decat unele localuri din Cluj-Napoca.

I-am ratat setul lui Fedde Le Grande, dar am ajuns la timp pentru Dimitri Vegas & Like Mike, care au facut un show demn de Tomorrowland sau Ultra Music Festival.

Untold Festival 2015 - day 1-23

Efecte pirotehnice, confetti, jocuri de lumini si o atmosfera pe care nu cred ca am mai vazut-o la un astfel de concert in Romania.

Am urcat prin tribune si am ramas uimit de cat de frumos se vedea totul si cum toti cei prezenti se distrau.

Untold Festival 2015 - day 1-26

N-a fost chiar cel mai bun set al lor, dar asta nu a parut sa-i deranjeze foarte mult pe cei prezenti pe Cluj Arena joi seara.

Eu unul m-am simtit excelent si abia astept sa-i mai prind live pe Dimitri Vegas & Like Mike.

Untold Festival 2015 - day 1-29

Ultimul pe lista mea de artisti de vazut in prima zi la Untold Festival a fost Andre Tanneberger, sau mai pe scurt ATB.  Am crescut cu multe din piesele lui si din pacate nu mai apucasem sa-l vad live pana acum.

Dupa show-ul de la Untold mi-a parut si mai rau ca n-am fost la concertele lui. A avut un set absolut perfect, vorba Andrei si chiar daca nu am trait concertul “de la gard”, ci dimpotriva, de foarte din spate, am dansat si m-am bucurat de muzica mixata de el.

Untold Festival 2015 - day 1-33

A fost o prima zi foarte buna la Untold Festival, asa cum preconizasem. Ne asteapta insa inca 3 zile pline de nebunie si sper ca in acest timp sa apuc sa explorez cat mai mult din acest spatiu imens de festival.

Inca mi se pare ciudat un festival in mijlocul orasului, dar sper ca pana la final sa-mi schimb parerea. Va las acum cu poze din prima zi de Untold Festival.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.