Misiunea Berlin Marathon – saptamana 10 – faza pe alergat pe Transfagarasan

Saptamana trecuta am avut parte de o surpriza tare placuta din partea adidas, care mi-au facut upgrade-ul la Ultra Boost, dupa ce m-am “laudat” ca am ajuns la 450 km cu perechea de Energy Boost.

N-am stat prea mult pe ganduri si i-am pus deja la treaba. Testul “suprem” a fost atat pentru Ultra Boost, cat si pentru mine, un semi-maraton pe Transfagarasan.

Adidas Ultra Boost

Am inceput insa usor, cu o alergare de 5 km pe drumul dintre Sibiel si Cristian, in judetul Sibiu, pentru a ma acomoda cu noile incaltari.

Pentru ca a doua zi aveam programata o nunta si nu puteam sa fug (cu tot cu mireasa) de-acolo, m-am trezit dis de dimineata pentru a alerga cei 12 km de antrenament si pentru a evita caldura din timpul zilei.

Run in Sibiel

Chiar daca nu sunt eu o persoana matinala, tre’ sa recunosc ca sunt foarte misto alergarile de dimineata. Ar trebui sa incep sa ma obisnuiesc sa fac asta mai des.

Cea mai tare cursa a saptamanii a avut loc insa in weekend pentru ca sambata am ajuns pentru al zecelea an consecutiv pe Transfagarasan si trebuia marcat cum trebuie acest moment.

Run pe Transfagarasan

Asa ca daca anul trecut m-am aventurat la o cursa de 10 km, de data asta am zis sa plusez la un semi-maraton, mai ales ca aveam programata pe duminica o cursa de 20 km.

Zis si facut. Am condus pana dupa Balea Cascada, m-am oprit intr-un refugiu, mi-am facut incalzirea si-am pornit in alergare pana sus la Balea Lac. Am trecut apoi prin tunel si am inceput coborarea pana dupa Cascada Capra.

In total 21 km – 10,5 de urcare si tot atatia de coborare pe care am reusit sa-i termin in mai putin de doua ore, ceea ce e chiar bine :D

Daca mai punem la socoteala ca n-am avut deloc probleme cu genunchii si nici febra musculara prea grava, am putea spune ca a fost o saptamana buna.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.