Cum am desenat, cu bicicleta, o foarfeca

Duminica seara am profitat de faptul ca Bucurestiul a fost mai liber si am zis sa dau curs provocarii celor de la Ciuc Radler si am pornit pe bicicleta pe unul din traseele propuse de ei pe pagina lor de Facebook.

Initial imi propusesem sa alerg, dar pentru ca nu eram inca recuperat dupa semi-maratonul facut pe Transfagarasan cu o zi inainte, am zis sa profit de faptul ca eram cu bicla prin oras.

Ce-a iesit a fost acest frumos “desen” in forma de foarfeca, pe care recunosc ca am reusit sa-l fac abia din a doua incercare pentru ca o luasem pe o straduta gresita prima data :)).

Ideea este ca vara asta cei de la Ciuc Radler si-au propus sa realizeze cel mai mare “desen” pe GPS, in forma de lamaie, care sa inconjoare intreaga tara.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Startul va avea loc pe 18 iulie din Bucuresti, iar timp de o luna, pana pe 18 august adica, 4 biciclisti vor strabate peste 2.500 de km prin Romania.

Pentru ca au mai ramas cateva zile pana la start, am zis sa incep sa-i sustin deja pe baietii (sau poate vor fi si fete in pluton) care vor pleca pe traseu si asta este principalul motiv pentru care m-am apucat de “desenat” la o scara mai mica.

Ciuc Radler Romania Activa
Pe site-ul campaniei Ciuc Radler Romania Activa a fost creata o platforma speciala unde se va putea urmari in real time traseul parcurs si in care le puteti trimite mesajele voastre de sustinere, fie ca sunt text, foto sau video, iar la final puteti castiga o bicicleta nou-nouta.

Am o veste buna si pentru cei care vor sa se implice mai activ in aceasta initiativa: pe fiecare bucata de traseu se vor putea alatura si alti doritori de miscare.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Asadar, va invit pe 18 iulie la ora 9:30 in Parcul Herastrau din Bucuresti sa luam parte la startul acestei aventuri si, de ce nu, sa facem si noi o bucata de traseu alaturi de cei patru biciclisti, mai ales ca se lasa si cu premii.

Mai exact, toi cei care vin sa parcurga impreuna cu plutonul primii 30 de km, cu intoarcere in Bucuresti, pot castiga o bicicleta prin tragere la sorti.

De asemenea, daca aveti si voi chef de “desenat”, gasiti pe trasee.ciucpremium.ro cateva modele sau puteti fii creativi si sa faceti modelele voastre.

Ne vedem pe traseu!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.