Ellie Goulding si Kasabian la Sziget Festival 2015

Asteptam de ceva vreme niste vesti legate de Sziget Festival 2015 si iata ca in sfarsit au venit. Prima dintre ele ar fi ca bilete din prima runda de early-bird mai puteti cumpara doar pana la finalul lunii aprilie.

Cea de-a doua se refera la line-up, care se mareste cu cateva nume foarte interesante. Artista britanica Ellie Goulding va canta in premiera pe scena principala de la Sziget anul acesta, iar avand in vedere succesul pe care il are in perioada asta, se anunta un show de exceptie.

Sziget2015

Ramanem tot la britanici pentru ca si Kasabian au fost confirmati pentru a-si prezenta pe Insula Libertatii cel de-al cincilea album de studio.

Si pe scena A38 avem nume noi. Nero, Sigma si Kraftklub promit show-uri de neuitat intr-unul din cele mai mari corturi acoperite de la un festival.

Cei de mai sus se alatura unei liste foarte mari de artisti care-i contine pe Robbie Williams, Florence & The Machine, Martin Garrix, Alt-J, Gogol Bordello, Interpol printre altii.

Sziget Festival va avea loc in perioada 10-17 august 2015 pe Insula Obuda din Budapesta. Informatii despre bilete si programul complet gasiti pe szigetfestival.com

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.