Ne mai despart mai putin de 100 de zile de Untold Festival de la Cluj-Napoca, iar pana atunci ne pregatim de party-ul de “incalzire” din Bucuresti cu Andy C, ce va avea loc maine seara in Colectiv.

Daca nu te-ai hotarat inca sa mergi la festival la finalul lunii iulie (adica daca inca nu te-a convins line-up-ul si povestea din spatele festivalului), asta e un prilej foarte bun sa vezi ce te-asteapta si sa-ti iei si abonament la un pret special.

Andy C - Untold Story in Bucharest

Daca deja ti-ai luat bilet si astepti cu nerabdare Untold Festival, atunci asta e un prilej numai bun sa intri deja in atmosfera.

Iar pentru ca eu sunt baiat bun si nu fac discriminari, am pregatit pentru toata lumea un concurs cu o invitatie dubla la acest party. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi zici urmatoarele:
– daca ti-ai luat deja abonament, de ce si pe cine astepti cu nerabdare sa vezi live;
– daca nu ti-ai luat deja abonament, de ce si ce-ar trebui sa se intample ca sa te convinga sa faci asta.

Concursul dureaza pana in seara la ora 19:00, atunci cand voi anunta si fericitul castigator sau fericita castigatoare a unei invitatii la petrecerea de maine seara din club Colectiv cu Andy C, Marwan, Inflex, DJ Snow, Senior Division si Bass Turbat.

Succes!

Update: Castigatoarea este Bianca! O sa primesti pe mail toate detaliile!

8 comentarii

  1. Partea cu luatul abonamentului va urma, astept adrenalina de ultima suta de metri :)) ) si incurajarea data de petrecerea de incalzire :D .

  2. Da, mi-am luat deja. Andy C si Wilkinson deoarece reusesc sa intretina atmosfera oricat de mult si imi lasa un vibe bun chiar si dupa incheierea programului

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.