Traieste povestea Untold Festival – Andy C la Bucuresti (concurs)

Ne mai despart mai putin de 100 de zile de Untold Festival de la Cluj-Napoca, iar pana atunci ne pregatim de party-ul de “incalzire” din Bucuresti cu Andy C, ce va avea loc maine seara in Colectiv.

Daca nu te-ai hotarat inca sa mergi la festival la finalul lunii iulie (adica daca inca nu te-a convins line-up-ul si povestea din spatele festivalului), asta e un prilej foarte bun sa vezi ce te-asteapta si sa-ti iei si abonament la un pret special.

Andy C - Untold Story in Bucharest

Daca deja ti-ai luat bilet si astepti cu nerabdare Untold Festival, atunci asta e un prilej numai bun sa intri deja in atmosfera.

Iar pentru ca eu sunt baiat bun si nu fac discriminari, am pregatit pentru toata lumea un concurs cu o invitatie dubla la acest party. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi un comentariu in care sa-mi zici urmatoarele:
– daca ti-ai luat deja abonament, de ce si pe cine astepti cu nerabdare sa vezi live;
– daca nu ti-ai luat deja abonament, de ce si ce-ar trebui sa se intample ca sa te convinga sa faci asta.

Concursul dureaza pana in seara la ora 19:00, atunci cand voi anunta si fericitul castigator sau fericita castigatoare a unei invitatii la petrecerea de maine seara din club Colectiv cu Andy C, Marwan, Inflex, DJ Snow, Senior Division si Bass Turbat.

Succes!

Update: Castigatoarea este Bianca! O sa primesti pe mail toate detaliile!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. Partea cu luatul abonamentului va urma, astept adrenalina de ultima suta de metri :)) ) si incurajarea data de petrecerea de incalzire :D .

  2. Da, mi-am luat deja. Andy C si Wilkinson deoarece reusesc sa intretina atmosfera oricat de mult si imi lasa un vibe bun chiar si dupa incheierea programului

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.