Cei de la Untold Festival au lansat de curand o campanie foarte faina, numita “Pay with blood” prin care incurajeaza donarea de sange. Mai exact, cei care doneaza sange in perioada 14 – 24 iulie la centrele regionale si judetene de transfuzii primesc reducere la abonamentele pentru festival. (update: campania a fost prelungita – detalii mai jos)

Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze dupa donare site-ul festivalului si sa completeze formularul de donator.

Paywithblood_coverFinal

Astfel, donatorii vor primi un cod promotional ce le permite sa cumpere abonamentele pentru cele 4 zile de festival la pretul de 199 lei (+ taxe eventim). Practic o reducere de 90 lei pentru cei care inca nu si-au achizitionat biletele pana acum.

In plus, toti cei care vord dona sange intre 17-19 iulie la caravana mobila din Parcul Herastrau din Bucuresti, sau intre 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguina din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi la festival.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Prima editie a Untold Festival are loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015 in Cluj-Napoca, iar printre artistii care ne vor incanta anul acesta se numara Avicii, David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Gramatik, Wu Tang Clan, John Newman, Tinie Tempah, ATB si multi altii.

Programul pentru cele 4 zile de festival a fost deja anuntat, asa ca va puteti face deja planuri cu artistii pe care ii veti vedea live la Untold.

Be there!

Update:

Ca urmare a succesului campaniei “Pay With Blood”, care a atras peste 900 de donatori noi de sange care si-au asigurat astfel accesul la Untold Festival, organizatorii au decis prelungirea acesteia.

Astfel, primii 500 de donatori care vin sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti in perioada 27-28 iulie primesc pe loc bilete de o zi la Untold Festival.

Pay with blood - Untold Festival

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltata de UNTOLD Festival in parteneriat cu Institutul National de Transfuzie Sanguina si cu sprijinul McCann Bucuresti.

Un comentariu

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.