Donezi sange si ai reducere la abonamentul pentru Untold Festival

Cei de la Untold Festival au lansat de curand o campanie foarte faina, numita “Pay with blood” prin care incurajeaza donarea de sange. Mai exact, cei care doneaza sange in perioada 14 – 24 iulie la centrele regionale si judetene de transfuzii primesc reducere la abonamentele pentru festival. (update: campania a fost prelungita – detalii mai jos)

Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze dupa donare site-ul festivalului si sa completeze formularul de donator.

Paywithblood_coverFinal

Astfel, donatorii vor primi un cod promotional ce le permite sa cumpere abonamentele pentru cele 4 zile de festival la pretul de 199 lei (+ taxe eventim). Practic o reducere de 90 lei pentru cei care inca nu si-au achizitionat biletele pana acum.

In plus, toti cei care vord dona sange intre 17-19 iulie la caravana mobila din Parcul Herastrau din Bucuresti, sau intre 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguina din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi la festival.

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Prima editie a Untold Festival are loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015 in Cluj-Napoca, iar printre artistii care ne vor incanta anul acesta se numara Avicii, David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Gramatik, Wu Tang Clan, John Newman, Tinie Tempah, ATB si multi altii.

Programul pentru cele 4 zile de festival a fost deja anuntat, asa ca va puteti face deja planuri cu artistii pe care ii veti vedea live la Untold.

Be there!

Update:

Ca urmare a succesului campaniei “Pay With Blood”, care a atras peste 900 de donatori noi de sange care si-au asigurat astfel accesul la Untold Festival, organizatorii au decis prelungirea acesteia.

Astfel, primii 500 de donatori care vin sa doneze sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti in perioada 27-28 iulie primesc pe loc bilete de o zi la Untold Festival.

Pay with blood - Untold Festival

[divider style=”solid” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltata de UNTOLD Festival in parteneriat cu Institutul National de Transfuzie Sanguina si cu sprijinul McCann Bucuresti.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.