Concertul Imagine Dragons – Smoke + Mirrors Live, transmis la cinema pe 2 martie 2016

Imagine Dragons vin in Romania, insa doar la cinema momentan, pentru ca tara noastra este inclusa pe lista celor care vor transmite pe 2 martie 2016 inregistrarea show-ului Smoke + Mirrors Live in format 4K si cu sunet Dolby Atmos.

Trupa americana a lansat la inceputul anului trecut albumul Smoke + Mirros, iar incepand din martie a plecat intr-un turneu mondial de promovare a acestuia. Din pacate insa au ocolit si tara noastra, asta si pentru ca in Europa au ajuns abia in aceasta iarna, iar noi inca nu avem o sala de macar 10.000 de locuri unde sa se organizeze astfel de concerte indoor.

Eu i-am vazut live in 2014 la Sziget Festival si a fost unul din cele mai tari concerte ale editiei din acel an a festivalului. Baietii au o super energie si show-ul lor a fost foarte spectaculos. Sunt convins ca si spectacolele din turneul Smoke+Mirrors au fost la fel de tari si chiar sunt curios sa vad acest show macar la cinema, daca live nu s-a putut.

Vino în 2 martie pentru a vedea concertul Imagine Dragons – Smoke + Mirrors, iar Grand Cinema & More îți va oferi o experiență impresionantă în 4K și sistemul audio Dolby Atmos. Biletele sunt aici: http://bit.ly/1n6UgnQ

Posted by Grand Entertainment on Wednesday, 20 January 2016

 

Acesta va fi transmis in cinematografe din intreaga lume o singura data, pe 2 martie 2016, iar in Bucuresti il puteti vedea la Grand Cinema&More din cadrul Baneasa Shopping City, in sala Ultra ce beneficiaza de tehnologia Dolby Atmos. Daca nu ati fost inca in acea sala, va recomand sa mergeti pentru a experimenta sunetul filmelor cu totul altfel.

Sunt tare curios cum s-au folosit de aceasta tehnologie pentru a reda un concert live. Ma gandesc ca o sa ne simtim ca si cum am fi fost acolo. Biletele s-au pus deja in vanzare si am mare incredere ca se vor vinde toate destul de repede.

[divider style=”double” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Am fost la multe concerte difuzate la cinema (Robbie Williams, Coldplay, Muse) si pot spune ca este o experienta inedita. Desigur, nu se compara cu experienta live a unui concert, dar cu siguranta e mult mai fain decat sa urmaresti pe Youtube un concert.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.