Din nou despre Transfagarasan si Transalpina

Chiar daca n-avem mii de kilometri de autostrazi ca alte tari, ne putem insa lauda cu doua drumuri extrem de spectaculoase, care sunt din ce in ce mai apreciate si de catre straini.

Am vazut azi la Vali clipul realizat de cei de la revista Evo cu un Jaguar F-Type pe Transalpina si pe Transfagarasan si n-am putut sa nu ma simt mandru de lucrurile spuse de acestia.

Din 2006 si pana acum mi-am facut o traditie de a merge cel putin o data pe an pe Transfagarasan, iar anul acesta as vrea sa incep o traditie si cu Transalpina. Am fost o data in 2011 cu Jettutza, iar a doua oara a fost la finalul acestui an, dar din pacate n-am putut sa merg mai departe de Ranca pentru ca era plina de zapada.

Chiar daca ambele sosele sunt inchise in cea mai mare parte a anului, iar drumul pana acolo nu e chiar cel mai nivelat, eu zic ca merita sa conduceti atat pe Transfagarasan, cat si pe Transalpina.

[divider]

Preferatul meu ramane insa Transfagarasanul pentru acele de par si pentru senzatiile tari pe care le traiesti atunci cand conduci de la Balea Lac la Balea Cascada. Transalpina are si ea farmecul ei, in primul rand pentru privelistea de invidiat si pentru ca ai ocazia sa conduci la 2.145 m.

Cum vi se pare reportajul facut de cei de la Evo? Voi ce preferati? Transfagarasan sau Transalpina?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.