Cu Jettutza pe Transalpina

Dupa ce in luna iulie am condus pentru prima data pe Transfagarasan, am avut ocazia la sfarsitul lunii octombrie sa conduc, in premiera si pe Transalpina.

Si nu oricum, ci la volanul noii Volskwagen Jetta (numita generic Jettutza), pe care am primit-o in teste de la Midocar Otopeni, in urma rapirii de acum doua luni.

I-am luat cu mine pe Bogdan si pe mahmurii Claudiu si Lucian si-am pornit la drum curiosi de cum o sa arate Transalpina. Niciunul dintre noi nu mai fusese pe aceasta sosea, astfel ca eram cu totii nearabdatori sa ajungem acolo.

Am avut norocul sa prindem Transalpina proaspat asfaltata (dar inca nu erau puse marcajele) si am prins si o vreme excelenta. Peisajul este de vis, iar virajele parca se simt altfel la peste 2.000 de metri.

[divider2]

 

[divider2]

Mie personal mi-a placut Jettutza. Nu sunt eu al mai mare vitezoman asa ca pentru plimbari lejere din punctul A in punctul B isi face treaba excelent.

Chiar si pe virajele de pe Transalpina s-a comportat bine, chiar daca uneori, la urcare, trebuia sa bag intr-a-ntaia (desi daca as fi mers cu Fordutza, mergea lejer cu a 2-a).

[divider2]

[divider2]

Eu am avut varianta diesel, de 1.6 si comparand-o cu Focusul de 1.6 benzina pe care-l conduc eu mi s-a parut un pic cam “puturoasa”, in sensul ca nu se infigea asa cum mi-as fi dorit eu.

Este insa foarte confortabila si n-am avut dureri de spate, chiar daca am condus aproape 6 ore. E spatioasa, iar portbagajul e suficient de incapator. Pe bancheta din spate pot sta lejer 3 persoane, chiar si la un drum mai lung.

[divider2]

[divider2]

Nu am pretentii ca ma pricep foarte mult la masini, iar ce-am spus mai sus sunt pur si simplu impresii personale. Pentru pareri avizate apelati cu incredere la Automarket.ro.

Jettutza si Fordutza

Inainte de plecare, am facut un mic photo-shooting cu Jettutza si Fordutza. Iata ce-a iesit.

[divider2]

[divider2]

Despre noua Volskwagen Jetta si-au dat cu parerea si baietii de la mahmur.info, iar tot la ei puteti sa vedeti mai multe poze de pe Transalpina.

Video by: Aditzu | Foto: Alin Pandaru, Bogdan Dascalescu, mahmur.info

Multumiri: Midocar.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.