Concertul 30 Seconds to Mars de la Bucuresti se muta pe 5 iulie

Vesti bune pentru cei care dau BAC-ul anul asta si care voiau sa mearga la concertul 30 Seconds to Mars. Organizatorii au anuntat ca acesta va avea loc pe 5 iulie 2014, cu o zi mai tarziu decat fusese programat initial.

Biletele cumparate pana acum vor fi valabile in continuare si nu necesita nicio schimbare.

“Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ca ziua de sambata este una mult mai accesibila publicului din toata tara. Credem ca aceasta schimbare va fi in beneficiul fanilor, dar si a iubitorilor de muzica live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania”, au declarat promoterii concertului, D&D East Entertainment si East European Production.

30 Seconds to Mars - 5 iulie

Biletele sunt in continuare disponibile prin reteaua Eventim si pe Eventim.ro si costa 160,5 lei (zona B), 192,6 lei (zona A), 256,8 lei (Golden Circle) sau 299.6 lei (Diamond Circle).

De asemenea sunt disponibile si cateva bilete VIP care ofera fanilor sansa de a se intalni personal cu baietii de la 30 Seconds to Mars si chiar sa stea pe scena in timpul piesei “Up in the Air”. Dar despre astea o sa va vorbesc intr-un articol separat cat de curand.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.