Cateva impresii dupa Gala Premiilor Oscar 2014

Azi dimineata a avut loc cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, iar pentru a doua oara consecutiv, am stat si-am urmarit-o live alaturi de milioane de alti oameni din intreaga lume. A fost mult mai distractiva decat cea de anul trecut, iar alegerea orgaizatorilor de a o pune pe Ellen DeGeneres gazda show-ului a fost extrem de inspirata.

M-a impresionat foarte mult relaxarea tuturor invitatilor, dar si a lui Ellen, care a fost protagonista unor momente foarte amuzante. De la mistourile facute de Jennifer Lawrence, care s-a impdicat IAR pe covorul rosu, pana la momentul cand a impartit pizza cu actorii din primele randuri, iar apoi a strans bani in palaria lui Pharrell.

ellen-oscars-pic

Desigur, momentul serii a fost selfie-ul de peste 2 milioane de retweet-uri, in care s-au adunat o groaza de actori. Nu stiu cati bani a platit Samsung pentru asta, dar momentul a fost genial.

Cred ca a fost prima data cand am reusit sa vad majoritatea filmelor nominalizate anul acesta, asa ca am putut sa analizez cat de cat obiectiv fiecare film in parte. “12 Years a Slave” a castigat marele premiu pe merit as zice eu, desi mie mi-a placut mult mai mult “Dallas Buyers Club”.

Mi-a parut un pic rau pentru Leonardo DiCaprio, dar din pacate pentru el, Matthew McConaughey a fost mult mai bun anul acesta. M-am bucurat insa foarte mult pentru Lupita Nyong’o si pentru Jared Leto pentru premiile castigate in categoriile “cea mai buna actrita intr-un rol secundar”, respectiv “cel mai bun actor intr-un rol secundar”.

Discursul lui Jared este intr-adevar inspirational. Abia astept sa-l intalnesc in luna iulie atuncic cand o sa vina cu 30 Seconds to Mars in Romania.

Ma bucur ca “Her” a luat si el un premiu pentru “cel mai bun scenariu original” si ca si “The Great Gatsby” a plecat acasa cu doua premii, pentru cea mai buna regie artistica si pentru cele mai bune costume. De “Gravity” nu mai zic nimic pentru ca a luat nu mai putin de 7 premii Oscar. La cate efecte speciale a avut filmul ala ma mir ca n-a luat si premiul pentru cea mai buna animatie.

Dintre momentele artistice, cel mai frumos a fost cel al Aliciei Moore, alias Pink, care a interpretat superb piesa “Somewhere over the rainbow” in timp ce pe un ecran gigantic se proiectau imagini din “Vrajitorul din Oz” cu ocazia aniversarii a 75 de ani de la lansarea acestui film.

Una peste alta a fost o editie foate reusita si ma bucur ca am stat sa urmaresc live desfasurarea evenimentelor.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.