30 Seconds to Mars vin in Romania pe 4 iulie 2014!

Vestea zilei de azi e faptul ca formatia americana 30 Seconds to Mars o sa vina pentru prima data in Romania anul viitor, pe 4 iulie mai exact  (update: s-a mutat pe 5 iulie), la Romexpo.

Nu pot sa va zic cat de mult ma bucura aceasta veste. Asteptam de mult sa vina la noi si chiar daca i-am mai vazut si in 2011 la Sziget, n-o sa imi para rau sa-i vad din nou si la Bucuresti.

30STM in Romania

Biletele se pun in vanzare pe 18 decembrie 2013 si vor fi disponibile pe eventim.ro. Momentan nu stiu cat vor costa, dar mi se pare irelevant.

Concertul face parte din turneul de promovare al noului album 30 Seconds to Mars  – Love, Lust, Faith and Dreams pe care puteti sa-l ascultati pe Deezer :D.

Cine vrea sa-i vada pe Mars live la Bucuresti?

Update: Se pare ca D&D East Entertainment sunt responsabili pentru aceaasta veste asa ca big up for them! Sper sa fie sold-out!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Un cadou frumos de Craciun. Va fi a 10-a oara cand ii vad si de-abia astept. Sper sa nu-i dezamagim si sa le facem o impresie buna. Biletele nu cred ca vor fi mai mult de 50 euro, cam asta e pretul in general.

  2. EU EU EU !! :D

    màm uitat la plesneala sa vad datele de turneu si cand am vazut Romania, WOW, cadou mai frumos pe 2014 nici ca se putea! <3

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.