Ai un vis, urmeaza-l

Ii admir pe oamenii care lupta pentru visele lor si fac in asa fel incat mai devreme sau mai tarziu sa si le indeplineasca.

Poate am sentimentul asta pentru ca si eu fac parte din categoria acestor oameni si atunci cand imi propun ceva, chiar il reusesc. Si ca sa dau un exemplu, faptul ca am reusit in ultimii doi ani sa vad live aproape toate formatiile pe care doream sa le vad neaparat mi se pare foarte tare.

I-am vazut live pe Coldplay, Red Hot Chili Peppers (de doua ori chiar), The Script, Black Eyed Peas si multi altii, iar la sfarsitul lunii viitoare o sa-l vad si pe Robbie Williams. N-a fost usor sa “vanez” care pe unde canta si sa fac rost de resursele necesare pentru “a merge dupa ei” la Dublin, Paris sau Londra.

Ma enerveaza oamenii care sunt invidiosi aiurea pe tine cand vad ca tu reusesti sa faci lucruri pe care poate si ei si le-ar dori, dar in schimb nu-i vezi facand nimic in sensul asta.

Il admir foarte mult pe Bogdan Dascalescu! Pe langa faptul ca “e dus cu pluta“, are multe idei nebune pe care le si pune in practica. Anul trecut isi dorea foarte mult sa bea o bere la Oktoberfest in Germania la mama lui. Si-a luat un rucsac s-a asezat pe marginea soselei si-a facut autostopul pana la Berlin si inapoi.

Anul asta i s-a pus pata ca vrea sa vada Aurora Boreala. Si cum acest fenomen se intampla la mama naibii si e vizibil cu ochiul liber la Nordkapp in Norvegia, destul de aproape de Polul Nord, el s-a gandit, din nou, sa mearga acolo cu autostopul

Cam greu ati putea zice la prima vedere, insa pentru Bogdan nimic nu pare imposibil. Ce-i drept, de data asta n-a mai plecat singur, ci insotit de Gabi Amarandei. Cei doi au fost sustinuti de Cosmote Romania care au crezut in acest proiect si in reusita celor doi.

Pe 22 septembrie cei doi autostopisti au pornit intr-una din aventurile pe care cu siguranta nu le vor uita niciodata. Dupa ce-au trecut din nou pe la Oktoberfest (lui Bogdan ii place foarte mult berea si nu s-a putut abtine), prin Danemarca si prin Norvegia au reusit pe 5 noiembrie sa vada in sfarsit Aurora Boreala. Au fost doua saptamani de peripetii printre straini despre care puteti citi si voi pe umblacreanga.ro. 

Ieri ar fi trebuit sa se intoarca la Bucuresti, cu avionul de data asta, insa au ratat legatura cu avionul care trebuia sa plece din Oslo, asa ca si-au petrecut noaptea in aeroport. Ii asteptam insa astazi acasa

Cateodata mi-as dori sa am si eu un pic mai multa “nebunie” d-asta in mine si sa plec asa “de nebun” pe colo si pe colo. Momentan ma limitez la concerte, dar pentru ca mi-am cam vazut aproape toate trupele preferate, o sa cam incep sa ma reprofilez si pe alte lucruri care merita realizate.

Pana atunci big up pentru Bogdan si Gabi si abia astept sa aud povestile lor din aceasta expeditie.

Foto: de pe pagina Hitchhiking to Aurora Borealis

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.