refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Smash Mouth @ Jack Daniel’s 163 Birthday Party (foto)

Tot saptamana trecuta am fost sa-l sarbatoresc pe un bun prieten de-al meu, domnul Jack Daniel care ar fi implinit 163 de ani. Surpriza serii a fost formatia Smash Mouth pe care nu credeam ca o sa am ocazia vreodata sa o vad live.

Smash Mouth @ Jack Daniel's Party-29

Pentru cei care nu stiu cine este Jack, o sa fac acum o scurta trecere in revista. Mr. Jasper Newton “Jack” Daniel s-a nascut in Lynchburg, Tennessee, in septembrie 1850. Nu se stie exact pe cat pentru ca legenda spune ca un incendiu a mistuit arhiva primariei, distrugand certificatul de nastere al acestuia.

Asa ca nu ne ramane decat sa-i sarbatorim ziua de nastere intreaga luna septembrie in fiecare an. Si cum el a infiintat distileria Jack Daniel’s in 1866, ne delectam de fiecare data cu unul din cele mai bune whiskey-uri din lume.

Jack si prietenii sai

La petrecerea VIP de saptamana trecuta de la fosta uzina electrica Filaret ne-am distrat foarte tare in compania atat a prietenilor cat si a multor persoane cunoscute. Eu am preferat sa fac doar cateva glume cu Horia Brenciu care mi-a spus ca din pacate concertul swing din aceasta toamna nu va mai avea loc.

Cica a auzit ca lanseaza si Robbie Williams un album de swing in perioada aia si au stabilit de comun acord sa nu se incurce reciproc. Asa mi-am dat seama si de ce nu canta artistul britanic in Romania: are Horia Brenciu exclusivitate – 4 show-uri consecutive pe an la Sala Palatului.

 Smash Mouth @ Jack Daniel's Party-6

Invitatii speciali ai acestei petreceri aniversare au fost cei de la Smash Mouth. Sunt convins ca stiti si voi piese precum “I’m a believer”, “All star” sau “I can’t get enough of you baby” asa ca n-are rost sa va mai spun cine sunt baietii.

A fost o adevarata bucurie sa ascult piesele astea live si sa dansez de nebun pe-acolo, chiar daca unii se uitau mai circumspecti. Le multumesc din suflet organizatorilor ca i-au adus la noi in tara. Asa cum am zis si mai sus, nu credeam ca o sa-i vedem vreodata si in Romania.

Smash Mouth @ Jack Daniel's Party-18 Smash Mouth @ Jack Daniel's Party-22

Poate cu ocazia asta au vazut si ei ce fete frumoase avem si poate vor mai reveni cu ocazia vreunui festival de muzica. La anul vor implini 20 de ani de cand s-au lansat asa ca poate fac un turneu aniversar.

Faza tare a fost dupa concert, cand m-am conversat un pic pe twitter cu chitaristul trupei, Sean Hurwitz. Ma bucur ca i-am adaugat pe lista artistilor pe care i-am vazut live.

Smash Mouth @ Jack Daniel's Party-4

Mi-as fi dorit ca si nenea Jack sa fie aici cu noi sa se bucure de fiecare petrecere care se organizeaza in cinstea lui. Ii multumim pentru Jack Daniel’s si poate cand ajungem sus acolo, o sa ciocnim un pahar si cu el.

Va las acum cu cateva poze de la aceasta petrecere:

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.