Robbie Williams lanseaza un nou album de swing

La 12 ani de la lansarea albumului “Swing when you are winning”, Robbie Williams ne face o surpriza si anunta cel de-al doilea material de studio swing al sau: “Swings Both Ways”.

robbie-williams-swings-both-ways

Acesta va include 13 piese iar printre acestea vor fi colaborari cu Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs si Rufus Wainwright. Vom avea parte de cover-uri dupa piese celebre, dar si piese noi.

Iata cateva imagini de la inregistrari:

Noul album este programat sa apara pe 18 noiembrie 2013 si poate fi deja precomandat pe iTunes, atat in varianta standard, cat si in varianta deluxe ce contine inca 3 piese si 4 videoclipuri.

Pana atunci, va las sa ascultati piesa introductiva de pe acest album – Shine my Shoes

Eu unul sunt foarte incantat ca lanseaza in sfarsit acest album pentru ca mi-a placut intotdeauna si directia asta muzicala a lui Robbie Williams. Chiar sunt curios cum suna piesele de pe “Swings Both Ways”.

Astept poate si un turneu de promovare a acestui album sau macar un concert la Royal Albert Hall la care sa fiu si eu prezent.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.