Hai sa-i vedem pe Green Day la Belgrad Calling 2013

Pentru ca din pacate sansele de a ajunge anul acesta la Rock Werchter devin din ce in ce mai mici si pentru ca inca vreau sa-i vad live pe Green Day anul acesta, am descoperit ca acestia concerteaza in mai putin de-o luna (pe 27 mai mai exact) la Belgrad.

Este vorba de festivalul Belgrade Calling, ce va avea loc in parcul de langa Fortareata Kalemegdan din Belgrad (acolo unde a avut loc anul trecut Warrior’s Dance Festival). Pe langa Green Day, vor mai canta in aceeasi seara si trupele Hladino Pivo, Superhiks si Atheist Rap. Nu stiu sigur daca asta e line-up-ul final, dar este irelevant la acest moment.

Pe langa faptul ca este foarte aproape de Romania [600 km din Bucuresti] si daca plecam 4 in masina nu ne costa chiar atat de mult combustibilul [aprox 120 lei], am vazut ca si biletele sunt foarte ieftine. Acestea incep de la 27 de euro [gazon B – P2] sau 32,5 euro [gazon A – P1] si ajung pana la 38 de euro la Golden Circle [Fan Pit]. Asadar, cu numai 170 lei poti sa-i vezi pe Green Day din primul rand. Biletele se gasesc pe eventim.

Asdar, imi caut companioni de drum pentru a face o scurta excursie la Belgrad pentru a-i vedea pe Green Day. Cine se baga sa-mi lase un comentariu!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.