Portret de familie cu PRIME Romania

Pentru ca in PRIME Romania mi-am facut o groaza de prieteni si deja putem sa ne consideram o familie, am zis ca e ocazia perfecta sa ne facem si un portret de familie.

Asadar, am fost aseara cu tot Departamentul de Comunicare Externa al asociatiei la Foto Union Studio pentru a ne poza intr-un mod mai special, in cadrul proiectului “Portret de familie”.


Departamentul de Comunicare Externa 2011-2012

Am fost primiti cu mare drag de Cristi si Radu care ne-au aranjat repede in poze pe fiecare si au fost destul de rabdatori cu noi, chiar daca am fost intr-un numar chiar asa de mare.

Inca de cand am vazut portretele cu bloggerii fotografiati la Foto Union Studio mi-am zis ca vreau sa ajung si eu acolo.


Me and my ninja wife*

Un mare merit il are Alexandra, care a venit cu ideea de a le face o surpriza boboceilor din departament, care au fost extrem de incantati cand au ajuns acolo.

Povestea proiectului “Potret de Familie” o gasiti aici, iar daca vreti si voi sa faceti o surpriza celor dragi si sa le trimiteti un cadou frumos de sarbatori iata ce trebuie sa stiti:

[list style=”green”]

    • Foto Union Studio este situat pe Strada Sagetii nr. 6 (Zona Armeneasca);
    • Puteti merge la studio in fiecare seara dupa ora 17:00, in perioada 6-13 decembrie 2011;
    • proiectul este sustinut de Xerox si Pepsi;
    • nu costa nimic si primiti pozele pe loc;

[/list]

Sarbatori Fericite!

*credits to Oana | mai multe poze

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.