Am facut skandenberg cu Ion Oncescu

Saptamana trecuta am avut ocazia de a-l infrunta intr-un meci direct pe multiplul campion mondial de skandenberg Ion Vlad Oncescu.

Dupa lupte aprige cu mintea mea, mi-am infruntat intr-un final frica si m-am asezat la masa de skandenberg fata in fata cu cel mai puternic adversar pe care l-as putea intalni vreodata.

Evident ca n-am avut nicio sansa si chiar daca am incercat sa folosesc toate mainile din dotare, tot n-am reusit sa-l clintesc macar un pic. Nu sunt eu cel mai tare la skandenberg, dar prin generala cand ne “prosteam” prin clasa, nu eram chiar asa usor de doborat. Se pare ca de data asta mi-am intalnit nasul :))

Stiu ca nu sunt singurul care l-a infruntat si care a fost batut de Oncescu si ca pana la urma nu e asa mare realizarea mea, dar tot ce pot zice e ca a fost o experienta interesanta, iar Ion e chiar de treaba. Mi-a zis ca daca se ia careva de unicii mei sa-l chem ca ii rezolva el…

Toata “nebunia” s-a desfasurat la evenimentul aniversar de 2 ani de Mega Jackpot, singurul sistem de jackpot progresiv in retea din Romania. Cum eu nu sunt pasionat de pacanele nu prea stiu ce sa va zic despre acest sistem. Pot spune doar ca Ion Oncescu este mai nou ambasador Mega Jackpot.

Si daca tot  vorbim de Ion Oncescu, ar trebui sa stiti ca duminica, 23 septembrie 2012, el ne va demonstra inca o data ca este un barbat de esenta tare si va incerca sa doboare un nou record mondial.

El se pregateste sa traverseze un bazin de 50 de metri, inotand cu o haltera de 50 kg pe umeri. Asadar, Ion vrea sa ne demonstreze ca poate mai mult decat a aratat pana acum si ca poate sa se autodepaseasca.

Puteti sa-l vedeti si voi in incercarea sa sambata, incepand cu orele 15:00, la piscina Dinamo din Soseaua Stefan cel Mare, nr. 7. Accesul publicului este liber si se face incepand cu ora 14:00.

 P.S. Mai tineti minte cat s-a luptat Ion Oncescu cu Indestructibila??

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.