Lansarea Indestructibila

Saptamana aceasta, topicul principal de pe twitter a fost lansarea #indestructibila care ne-a pus pe multi dintre noi pe jar.

O invitatie scurta, dar plina de mister ne-a facut pe toti sa fim prezenti aseara in Club Fabrica pentru a vedea cu ochii nostri cine sau ce este indestructibila, asta dupa ce in prealabil ne-am tot dat cu parerea pe twitter despre identitatea acesteia.

Stefan Murgeanu vs. Ion Oncescu

Am facut intai cunostinta cu Vlad Oncescu (unii au avut ocazia chiar sa faca skandenberg cu el), Radu Valahu (mare om, mare caracter) si Daniel Instalatorul (cu tot cu cheia lui reglabila) care ne-au demonstrat ce stiu sa faca in cele trei probe premergatoare lansarii propriu-zise.

Lanterna Indestructibila Varta

Apoi si-a facut aparitia si Ea… Indestructibila… . A fost scoasa dintr-un seif (initial am crezut ca seiful era indestructibil) si asezata elegant pe o perna… doamnelor si domnilor…  va prezentam Lanterna Indestructibila Varta.

Da.. ati citit bine.. Indestructibila este o lanterna... dar nu este o lanterna oarecare si o sa va convingeti de asta din randurile urmatoare.

Instalatorul vs. Indestructibila

Dupa prezentarea adversarilor… a urmat lupta pentru suprematie. Primul care s-a confruntat cu Indestructibila a fost Instalatorul care a incercat sa distruga lanterna in diverse moduri (a incercat s-o rupa, i-a dat foc si a mai incercat o data sa o rupa), dar fara succes.

Valahu vs. Indestructibila

A urmat randul lui Valahu, care a facut tractiuni tinandu-se de doua lanterne montate pe un panou. Nicio sansa de a-i face vreun rau Indestructibilei. Lanterna a fost folosita apoi pe post de ciocan pentru a sparge cateva bucati de BCA. Indestructibila a rezistat, BCA-ul nu.

Indestructibila in gheata

Oncescu n-a incercat sa faca skandenberg cu lanterna ci a incercat sa o distruga folosind o bata de baseball. De fapt a folosit mai multe, insa fara folos pentru ca in cele din urma tot batele au iesit mai sifonate dupa intalnirea cu Indestructibila.

Chiar si dupa ce-a fost tinuta intr-un bloc de gheata, Indestructibila s-a dovedit invincibila, in ciuda insistentelor lui Oncescu de a o distruge.

Lanterna Indestructibila Varta

Lanterna minune a trecut si testul alcoolului, dupa ce a fost scufundata de Ionut Bunescu intr-un pahar cu Cuba-libre. Orice i-am fi facut.. Indestructibila lumina in continuare.

Sincer, am ramas impresionat de forta acestei lanterne, mai ales dupa ce am avut experiente destul de neplacute cu unele lanterne obisnuite care erau destul de fragile.

Ce stie sa faca indestructibila?

[list style=”check”]

  • lumineaza pana la 140m;
  • are doua trepte de putere: una economica (45 de lumeni) si una de 140 de lumeni;
  • autonomie de pana la 85 de ore;
  • rezista la o forta de strivire de de 8 tone;
  • rezistenta la socul caderii de la 9 m;
  • rezistenta la apa;

[/list]

Lanterna Indestructibila Varta va costa in jur de 149 RON (destul de ieftin pentru o Indestructibila) si va fi disponibila in curand in magazinele de profil si pe varta-consumer.ro.

Ce poti sa faci cu indestructibila?

[list style=”check”]

  • sa bati cuie;
  • autoaparare;
  • sa te prefaci ca esti in Star Wars (laser frate!);
  • sa o folosesti pe post de faza lunga la masina;
  • sa o folosesti ca o lanterna obisnuita.

[/list]

… si lista poate continua.. Voi la ce credeti ca mai poate fi folosita Lanterna Indestructibila Varta? Astept pareri in zona de comentarii.

[note color=”#D1F26D”] Lansarea Lanternei Indestructibile Varta a fost organizata de agentia The Practice in Club Fabrica din Bucuresti. Gazda evenimentului a fost George Vintila.[/note]

[note color=”#c8c8c8″] Mai multe detalii despre produsele Varta gasiti pe varta-consumer.ro, pe pagina de Facebook Varta Romania si pe twitter @VartaRomania.[/note]

sursa foto

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.